کسی نبود به من کمک کنه؟
کسی نبود به من کمک کنه؟
فكر نكنم رم باس بالا و DDR3 در كارهاي محاسباتي خيلي باعث افزايش پرفورمنس بشه. اگه از نرم افزارهايي مثل Ansys و يا ساير نرم افزار هاي اجزاي محدود استفاده مي كنيد بالا بردن توانايي Storage خيلي بيشتر كمك مي كنه و همينطور افزايش مموري. جالبه كه اين برد p5k64 ws پورت PCI-X نداره چون ساير بردهاي Workstation قبل از اون داشتند و ميشد از هاردهاي 15000RPM و SCSI Ultra320 حتي بصورت Raid استفاده كرد.
کار ما با نرم افزار های اجزا محدود نیست، تو کار ما رم بیشتر از GB 1.5-1.8 استفاده نمیشه!
رو همین حساب زیاد با هارد کار نداریم، ولی این صحبت شما که DDR3 تاثیر خاصی رو کارایی سیستم برای محاسبات نداره، من رو واقعا گیج کرده!
من از دوستان میخوام که من رو راهنمایی کنن!
من باید پیش فاکتورهارو زود تحویل بدم! تا قبل از شروع ترم جدید! من هنوز جایی رو پیدا نکردم که cpu رو ازش بخرم!
فقط منتظر شمام که منو راهنمایی کنید!
اگه بگي دقيقا با چه نرم افزاري كار مي كنيد بهتر ميشه گفت. معمولا محاسباتي كه تا چند روز طول مي كشه فقط به پردازنده و مموري بستگي نداره... در مورد DDR3 بايد بگم درسته كلاك بالاتري داره ولي تايمينگ هاش كندتر از DDR2 هست و قيمتش هم البته خيلي بيشتره در حالي كه مثلا در Super PI حداكثر 2-3 درصد افزايش كارايي داره. يكي دوتا Review بخوني بد نيست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چيپست P35 توصيه ميشه چون مموري كنترلر بهتري از چيپست هاي قبلي داره و تاثيرش در عمل هم ديده ميشه ولي DDR3 هنوز نسبت به قيمتش توصيه نميشه.
برای Ddr2 مدل Asus P5k Ws هم هست که مادربورد خوبیه و Pci-x هم داره!
پست بالا تایید میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)