برادر خوب از تکستهای دیگران هم وزن نگیرید.?see it, stole it, do you know what
nor my earring, f**k it, let's cut
به تو هم میگن رپر؟![]()
برادر خوب از تکستهای دیگران هم وزن نگیرید.?see it, stole it, do you know what
nor my earring, f**k it, let's cut
به تو هم میگن رپر؟![]()
خوب شرمندهلطف ميكني بگي از كي وزن گرفتم؟
من خیال کردم از یک قسمت رپ دیگه برداشتی الان چک کردم دیدم مال خودته
بیخیال.
حال کردم با تکستهاتون. فقط دور و بر هود و اینجور چیزهاهم بگین مثل فیفتی سنت.
خودت ميگي فيفتي سنت، هنوز در اون حد نشديم!!!
خوب رفیق یکمی به مخت فشار بیار تو میتوونی.!!
اینم تکسته جدیده من اگه زیره 18 سالی چشاتو ببند!!!
hey im gona start somthing
some thing u never see it in the pumping
u just heart about what ive down
im just heart you are in a beautiful mind
but in fact your in my f**knig
mind
yah this is the truth
its between you and whos
can be beter than before
can be beter to be a dirty for
for loose your eyes
or shit your mouth
yah its help you
yah its f**k you
f**ck that i wanna say some thing else
some thing can never see in the lake
seven days ago
just i want to say some thing to who
is teh best hinet for me
and she is the loyalityi of mystery
yah she just come true
oh f**k that she is just a lier to say truth
im in wrong way after that
say that its all bull shit to be fat!
say that its the dirty life
say that it isnt beautiful mind
yah its the black day for you)(she)
you are in wrong way baby
i wanne f**k you to turn your f**king life in thirty.....
به به ديديسكز خودمونه
آقا از اين ورا، خيلي وقته كم پيدايي
در مورد فارسي به زور صحبت كردن فقط بايد اين رو بگم كه اين تاپيك رو به يكي از دوستاي آمريكاييم نشون دادم، باور نميكرد همة اين تكستا رو كسايي گفتن كه زبون اولشون فارسيه. حالا خودت تا تهش رو بخون...
فقط سعيمون اينه كه غلط غلوط چرت و پرت بلغور نكنيم، باقيش حله...
جناب سروش خان، كارت قشنگ بود، ولي سعي كن خيلي زيادهروي نكني...
همين
جنابه یاز خانه گل زیاده روی نکردم ولی حله....
راستی از وقتی این تاپیکوزدی کم تر اوون ور تکست میدی ها
شیطووون زبونه اوله هممون فارسیه پس بهتر اوون ورو بیشتر هواشو داشته باشی .....
خوب خوش بگذره رفقا فعلا.
حتما بخوانید!
اولا سلام میکنم به دوستای گلم
دوما یه چندتا موضوع اینجا مشخص بشه بهتره!
1. پست 5:
من دلیل این رو برای شما نوشتم جناب Yazz می تونستی اون نقل قول رو هم بذاری!نوشته شده توسط Yazz
حالا که نذاشتی خودم میذارم!
جوابیه:
2.پست 10:نوشته شده توسط Yazz
فقط این قسمت مال من هستش و بقیش هم چرت و پرت هایی که خود Yazz گفته و شخصیت پنهان خودش رو به تصویر کشیده!نوشته شده توسط Yazz
این جا هم فکر کنم همه فهمیدن چی میخواستی بگی بهتر نیست این فحش ها رو تو پ.خ بدینوشته شده توسط Yazz
اصلا ازت انتظار نداشتم
واقعا که...
Scond Life جان تکست های تو رو همش رو خوندم چه فارسی چه انگلیش همشون قشنگ بودن
ایشالا که موفق بشی!
ارادتمند پاکر![]()
سلام به همه دوستان
اگر جواب پاكر رو اينجا نميدادم احساس ميكردم لال از دنيا ميرم...
اين پاكر جيگر يا خيلي از اسلنگ (زبان كوچه و خيابان) سر در نمياره، يا منو اينجا اوسكول گير آورده (واسه خنده)
پاكر جان من چند بار به خاطر استفاده از اسلنگي كه همه دوستان انگليسي دان معنيهاش رو نميدونستن از طرف مديريت اخطار گرفتم و يا با پيام خصوصي بهم اخطار داده شد، در حال حاضر هم به همين دليل از تاپيك انگليسي بن هستم. اينو قبلاً بهت گفته بودم.
Holy mother of god كنايهاي از «يا مريم مقدس» هستش كه در American Accent استفاده بسياري داره. كمتر ديدم سياه پوستا ازش استفاده بكنن، بيشتر يه تكه كلام براي سفيدپوستاي آمريكاييه...
حالا اين كه چيز بدي توش نبود، ولي كلماتي هستند كه از آنها براي هتاكي استفاده ميشه ولي توي اسلنگ به صورت عام استفاده ميشه، براي روشن شدن ذهنتون چند مثال ساده ميارم:
* Nigga يا همون Nigger (به معني كاكاسياه) كلمهاي است كه ساليان طولاني سفيدپوستان براي توهين به يك سياه پوست استفاده ميكردند، نكته جالب اينه هم اكنون در آمريكاي پيشرفته اگر يك سفيد، سياهي رو با اين كلمه صدا كنه، يه جورايي خونش حلاله!!! ولي سياها براي صدا كردن هم از اين كلمه استفاده ميكنند، اون هم بدون ناراحتي!!!!
* F***k مطمئنم همتون معني اين كلمه رو ميدونيد، حتي اونايي كه خيلي انگليسي بلد نيستند، يكي از رايجترين فحشهاي زبان انگليسي هستش كه معمولاً اولين كلمه انگليسي هست كه به گوش همه ميرسه و در ذهنشون ميمونه، حالا همين كلمه قبيح ببينيد در چه جايي استفاده ميشه: F**king book نظرتون چيه؟ يعني اين كتابه راجع به اون داستانه، يا مثلاً كتابه قراره براي همچين كاري استفاده بشهجواب منفيه، معناي تحت اللفظي اين كلمه «لعنتي» در زبان ما هستش، اين نيمچه جمله يعني «كتاب لعنتي»
از اين چيزا زياد بلدم، ولي خوب ديگه نميخوام ادامه بدم... تا همين جا كافيه...
پاكر عزيزم، دفعه بعد چنانچه معني چيزي رو نفهميدي ميتوني بياي از خودم بپرسي، خواستي شماره موبايلم رو هم ميدم كه تمام وقت به من دسترسي داشته باشي.
ساير دوستان هم مطمئن باشن، شخصيت من البته همينه كه پاكر عزيز فرمودن، ولي تو اينجا خيلي مسائل رو رعايت ميكنم تا يه وقت مشكلي براي من پيش نياد، فكر كنم تو يكي از پستهاي قبليم هم گفته بودم كه كسي اينو به خودش نگيره، چون اصلاً اينجا من اين صحبتا رو ندارم، اگر بخوام به كسي چيزي بگم رو در رو ميگم، همونطور كه يك بار گفتم و تاوانش رو هم پس دادم.
ببخشيد، سرتون رو درد آوردم، ممنون كه تا اين آخر رو خونديد، از روز 2 شنه بعد دوباره تكست خواهم گذاشت، هم فارسي (در تاپيك خودش) و هم انگليسي. دوستتون دارم
همين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)