ممنون ازاين خبرخوبت.من كه ازنسخه يكش خيلي خوشم اومدوبي صبرانه منتظرنسخه2آن هستم.هرموقع كه منتشرشدمرانيزخبركن.درضمن بايدبگم كه من بااينكه چندبارنسخه يك راتمام كردم ازداستان آن زيادچيزي نفهميدم ميشه يه خلاصه اي ازداستان نسخه يك آن بگي.ممنون مي شوم.
ممنون ازاين خبرخوبت.من كه ازنسخه يكش خيلي خوشم اومدوبي صبرانه منتظرنسخه2آن هستم.هرموقع كه منتشرشدمرانيزخبركن.درضمن بايدبگم كه من بااينكه چندبارنسخه يك راتمام كردم ازداستان آن زيادچيزي نفهميدم ميشه يه خلاصه اي ازداستان نسخه يك آن بگي.ممنون مي شوم.
خبر خوبیه !!!!
من که از FEAR extraction point زیاد خوشم نیومد !!! (( منظورم گرافیک و صداگذاری نیستش !!!!))
اصلا اون چیزی که فکر میکردم نبود !!
به نظر من کل داستانش شروع و پایان خوبی نداشت !!!!یا حداقل پایان خوبی نداشت !!!!
فقط دوسه تا اسلحه جدید اضافه شده بود و در عوضش بازی پر از bug بود !!!
حالا باید وایسیم ببینیم این یکی چجوریه !!!!![]()
سلام دوستان
بالاخره نسخه آزمایشی یا Demo این بازی ارائه شد. برای دانلود با حجم 735 مگابایت میتونید از لینک زیر استفاده کنید:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حیف که من بدبخت adsl ندارم !!!
البته با اینترنت پرسرعت هم فکر کنم یه نصف روزی طول بکشه !!!!
یک ماه صبر کنی نسخه اصلیش میاد و راحت میتونی با 1000 تومن تهیش کنی
آقا اگر کسی دانلود کرد ، لطفا از حال و هوای بازی برامون بگه. خیلی تو کفیم![]()
حدود یک هفتس منتشر شده منم دارم بازیش می کنم.همو FEAR قبلی حال هواش همونه شخصیتشم جدیده ولی همون کارارو می کنه Reflex ...فقط یه گروه دشمن جدید هستند Mercenaries که می خوان اطلاعات پروژه Persues را بدست بیارند.داستان هم از اواسط شماره اول بازی شروع میشه و در امتداد آن.
سلام دوستان. يک نسخه از این بازی برای Xbox 360آمده به اسم F.E.A.R Files. کدوم يکی از دوستان بازی کردن بگن خوبه يا نه؟این پک شامل دو نسخه از بازی هست.
کسی نبود اینجا جواب منو بده؟
من كه از نسخه قبلي خيلي خوشم اومد حالا بايد صبر كرد و ديد كه اين يكي چه طور از آب در مياد
یه یک ماهی میشه که این بازی اومده و تو بازار هست.
من که سیستمم نکشید و فعلا تا ارتقای سیستمم بیخیالش شدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)