تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: هنگام اجرای بازی سیستم گیر میکنه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Arman_Panda
    bebakhshid ke nemitoonam farsi benvisam

bekhatrer RAM bod chon ba avaz kardan onha v gozashtan 2x256 OCZ Dual Channel System Dige Gir Nakard

Ye Chize dige inke RAM hay ghably Ham in Bode
    2x256 Geil Dual Channel

v dar Akhar in RAM hay OCZ khoban?

خوب پس همون جوري كه فكر ميكردم مشكل از تك رم بودن بود.

مادربورد هاي دوال چنل اين ويژگي رو دارن.
    بايد گوش به زنگ بود

کاربر حرفه ای
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Amir_p30 جان تو همون نقل قولی که کردی نگاه کن . نوشته که رم های قبلی هم 2x256 بودن . تک رم نبوده.

داره خودمونی میشه Arman_Panda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ای بابا این که بازم گیر کرده

بچه ها یه چیز بگم من دو تا DVD بازی دارم که خوده شرکت سازنده کارت گرافیک داده
    POPWW

Splinter CELL

توی این بازی Splinter CELL تا الان دو بار گیر کرده البته بعد از این که من چند بار باختم و بازی دوباره لود میشد
    این اتفاق میفتاد
    بعد رفتم توی قسمت تنضیمات کارت گرافیک و توی قسمت performence Quailty یه منوی آبشاری بود که توش یه مشت بازی نوشته شده بود از این منو بازی SPINTER CELL رو انتخاب کردم
    حالا گیر نمیکنه ولی لود شدن بازی خیلی طول میکشه و
    وقتی از بازی بیرون میام این پیغام رو میده که فکر کنم مربوط به حافظه باشه
    توی کپشن فرم نوشته Critical Error (خطای بحرانی)
    اینم متن پیغام
    General protection fault!

History: FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 03FE03FE 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*40 <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Free <- DeleteObject <- (26017) <- DeleteGarbage <- (Model59) <- UObject::PurgeGarbage <- UObject::StaticExit <- appPreExit

کاربر حرفه ای
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آرمان جان اون Performance & Quality که شما رفتی و این بازی رو انتخاب کردی در واقع هیچ کاری نکردی ...
    اون برای اینه که بعد از اینکه بازی رو انتخاب کردی بری و در قسمت پایین صفحه تعیین کنی که چه اصلاحاتی در رندر بازی اجام بشه . مثل Antialiasing و غیره. اونجا اینا رو باید طبق نظرت تنظیم کنی تا اونوقت تازه یه کاری کرده باشی.
    این گیر کردن جوریه که لازم می شه RESET (نه Restart) کنی ؟یعنی کلا کامپیوترت قفل می کنه ؟
    این مورد رو هم امتحان کن :
    تو بازی تمام افکت های صوتی رو از بین ببر. یعنی تو تنظیمات صوتی بازی بگو که کاملا صدای عادی می خوای . یعنی نه 3d باشه و نه هیچ چیز دیگه . در این حالت ببین آیا باز هم گیر می کنه.؟

موفق باشی.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Rashidahwazian
    Amir_p30 جان تو همون نقل قولی که کردی نگاه کن . نوشته که رم های قبلی هم 2x256 بودن . تک رم نبوده.
    نه اتفاقا نوشته بود با عوض كردن رم ها و گذاشتن 2 تا 256 مشكلش حل شده!!!

توجه ملزوم بفرماييد

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

رشید کلا قفل میکنه و دیگه نمیشه بازی کرد این مشکل رو فقط توی همین بازی داره!
    راستی رشید وقتی که از اون منو بازی رو انتخاب میکنم این گزینه خود به خود فعال هست
    Antialiasing Setting ولی توی کادر تنظیماتش روی صفر هست .

جدید ترین شاهکار سیستم!
    حالا دیگه خیلی با حال شده سیستم خودش ریستارت میکنه!!
    البته من سیستم رو از ساعت 5:30 تا 7:50 روشن گذاشته بودم و باز توی بازی Splinter CELL بود که دستگاه خود به خود ریستارت شد راستی من کاری که رشید گفت رو هم انجام دادم و صدا رو از حالت 3d Audio در آوردم.

راستی وقتی سیستم بالا اومد ویندوز سریوس ارور داد.

کاربر حرفه ای
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آرمان جان. اول بگم که اون تنظیماتی که این گفتی وقتی میذاری رو اسم این بازی میان همون طور که گفتم تا بشون دست نزنی هیچ کاری در واقع نکردی. Antialiasing setting که گفتی احتمالا روی Application control هست و نیازی نیست بهش دست بزنی.
    خوب گفتی فقط تو همین بازی این اتفاق میفته درسته ؟؟؟؟
    در این حالت اول برو به سایت این بازی و FAQ مربوط به این بازی رو بخون. اونجا اگر برای کسی دیگه هم همچین مشکلی پیش اومده باشه جواب و راه حلت رو می گیری. در ضمن می تونی با دادن مشخصات سیستمت و اشکال مربوطه از اونها راه حل بخوای.

آخرش نگفتی سیستم کلا قفل می شه به طوری که نیاز به RESET کردن هست یا اینکه بازی قفل می کنه.؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فهمیدین چی شد
    دوستان این یارویی که واسم سیستم بسته بود رم ها رو Single Channel بسته من احمق هم تا حالا نگاه نکرده بودم تا دیدم سیستم که میاد بالا زده Single Channel بعد رفتم و دفترچه MB رو خوندم و نحوه Dual Channel کردن رو یاد گرفتم الان که سیستم بالا میاد اینو میزنه
    Dual Channel ,128bit
    قدیم این رو میزد
    Single Channel,64bit
    حالا مشکل من چیه؟
    هنوز توی بازی Splinter CELL ریست میکنه ببینین نمیدونم کسی این بازی رو بازی کرده یا نه ولی من واسه کسایی که بازی نکردن یه توضیحی بدم اقا این بازی 2تا دوربین داره که یکیش ضد تاریکی(حتما توی این فیلما دیدین) یکی دیگش نمیدونم چه جوری بگم تا حالا دکتر رفتین که؟
    دیدن یه دستگاهی داره که بدن ادم رو سبز سرخو... نشون میده من وقتی که میخوام از این دوربین استفاده کنم سیستم ریست میشه!!!!
    البته نه همه جا مثلا من میرم زیر قطار و قطار هم سرعت بالایی داره و وقتی این دوربین رو میزنم سیستم ریست میشه

و مشکل بعد این که دوستان توی این دفترچه چند راه واسه Dual Channel کردن نوشته بود(منظورم همون نحوه قرار گیری رمهاست)میخواستم بدونم چه فرقی با هم دارن من چیزیی که توی دفترچه نوشته شده بود رو اینجا مینویسم

نوشته اگه نوع رمت DDR400 اونها روبه ترتیب توی اسلا ت 1و2 بذاریا 3و4 میخواستم بدونم فرقی هم دارن من توی 1و2 کذاشتم
    و یه سوال دیگه منظور از Double Side چیه؟
    ممنونم

کاربر حرفه ای
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما توی Options بازی افکت های گرافیکی مثل دود و مه و ... رو خاموش کن ببین بازم این اتفاق می افته یا نه . ممکنه به این خاطر باشه که یک effect گرافیکی در اون حالت اجرا می شه که مشکل ایجاد می کنه.

در مورد نحوه قرار دادن رم ها هم فرقی نمی کنه . تو اون چیزی که تو مادر بوردت نشون داده هر کدوم رو بذاری dual channel فعال می شه.

double sided هم منظور رم هایی هستند که دو طرفشون چیپ های DRAM گذاشته شده. یعنی شما در هر دو طرف رمت چیپ می بینی ولی Single sided همونایی هستن که فقط یک طرفشون چیپ می بینی .

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنونم رشید جون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •