بازی جالبیه . ولی خیلی حوصله میخواد که من اصلا ندارم !
راستی دوستان یه مطلب جالبی بگم ! اگه خواستید کد تقلب بزنید ، دقیقا کدتقلبش مثل مال CS 1.6 هست !!!!!
Sv_Cheats 1
Restart
Impulse 101
God
! جالبه نه ؟
بازی جالبیه . ولی خیلی حوصله میخواد که من اصلا ندارم !
راستی دوستان یه مطلب جالبی بگم ! اگه خواستید کد تقلب بزنید ، دقیقا کدتقلبش مثل مال CS 1.6 هست !!!!!
Sv_Cheats 1
Restart
Impulse 101
God
! جالبه نه ؟
همه تیکه های نوار فیلمرو پیدا کردی؟رفتی تو قبرستان از قبر Ginger Swan هم تیکه دوم فیلمو برداریو به Isac بدی؟اگر این کارو کردی برو به تاکسی و مقصدتو زده Highway ولی شمارش یادم نیست می ری تو همون خونه که تو فیلمه هست.
عجب تاپیکی حال کردم.
موتور گرافیکیش Half-Life Source هست.مثل Half-Life 2 و نسل بعدی همون موتور گرافیکی Quake 2 بهینه شده که Half-Life قبلی ها و CS را شامل میشه.
هه هه هه
اخه بازی هم خیلی جدید نیس
همه رو شل و پل کردم و دیگه هیچ questy ندارم تویه هالی وود
البته دوره زامبی کشیه قبرستون رو خط کشیدم که ساله پیش که رفتم اعصابمو ریخت به هم
دوسته عزیز مسخره میکنی؟
من هر دفه که میام تاپیکو با طنالب میکشم بالا کجاش این کار باحاله؟![]()
خوب لازم نیست این Quest حتما زامبی بکشی می تونی بری بیرون و یکی از اون زنهای خیابونیو برای طرف پیدا کنی و ببری براش.فقط Seduction خوبی باید داشته باشی.راستی فیلمه 2 تیکس یکیش تو قبرستون و کاملش تو COffe Net بعد باید ببری به Isac بدی و بری سوار تاکسی بشی بری به یک منطقه جدید که مشخص کرده.
آهان آره اصلا حواسم نبود امیدوارم دیالوگش بیادآخه تا گفت نزدیک بود مختو بترکونم فک کردم زامبی ای پیچوندمش
من همه یه کارا رو کردم
خونه یه بالایه تپه هم رفتم و جونورا رو و رییسشون رو لت و پار کردم
کامل شد
دیگه هر چی کارم جاهایه دیگه داشتم کردم موندم چه کنم؟![]()
دوستان اینم لیسته پسوردهایه کامپیوترها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همان جایی که تو زیر زمین اون خونه با Tzarmich جنگیدی که البته آخرای بازی هم باید باهاش باز هم بجنگی یه راه فاضلاب یا یه جوی آب کنار دیوار زیر زمین هست باید بری تو اون.
اهان آره ممنون یادم اومد
مجبور شدم بالاخره walkthrought هم بگیرم واسش
اگه کسی خواست بزارم واسش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)