بسم رب شهدا!
LBA در واقع همان شماره شناسنامه فایل می باشد که بر روی لوح واقع می شود.
شما می توانید در برنامهIso Buster فرمان دهید که برای مثال: از 0 تا 312546 را برای تان بیرون آورد.
بسم رب شهدا!
LBA در واقع همان شماره شناسنامه فایل می باشد که بر روی لوح واقع می شود.
شما می توانید در برنامهIso Buster فرمان دهید که برای مثال: از 0 تا 312546 را برای تان بیرون آورد.
Last edited by Reza goli; 22-09-2007 at 13:14.
رضا گلي جان جدا مرسي دوست خوبم معلومه مدتها وقت صرف كردي كه اين مقاله آموزشي را تهيه كني
اما به نظر من كار را كه كرد؟ آن كس كه تمام كرد !!!
ظاهرا شما از ادامه مقاله خسته شده بوده ايد چون در انتها نوعي شتاب زدگي وخستگي در قلم شما مشاهده مي شود چون همه چيز را خلاصه شده وكلي بيان كرده ايد.
اكنون يك سئوال : وقتي كه فايل ايزو را با ايزو باستر باز مي كنيم در كادر سمت چپ برنامه (لطف كنيد يا نام كادر را بيان كنيد ويا حداقل جهت قرار گرفتن آن را ذكر كنيد !!!) چند رديف نام مشاهده مي شود مثلا نام سي دي دوبار زير هم ودر دو رنگ ديده مي شود با جستجو در برنامه هاي hex editors فقط يكي از اين نام ها يافت مي شود و با تغيير اين نام به مقدار صفر اكنون با بازگشائي مجدد اين نام همچنان در ازو باستر ديده مي شود (در كادر سمت چپ ورديف دوم - يا حداقل رنگ دوم) پس تكليف چيست آن نام را چگونه مي توان تغيير داد؟
تصوير زيرتصوير كادر سمت چپ است البته در اين تصوير نام ها حذف شده ولي منظور من نام خط دوم است
سئوال دوم وقتي در برنامه ايزو باستر فايل را باز مي كنيم به فرض كه دهها فايل داخل يك پوشه داشته باشيم نام آنها در كادر سمت راست(name) ديده مي شود تكليف آنها چيست ؟ آيا بايد تك تك فايلها را به صفر تغيير دهيم؟!
در اين صورت تكليف اتوران چيست اتوران ديگر نمي تواند فايلها را بيابد
تصوير زير تصوير كادر سمت راست است البته چون تصوير از سايت برداشته شده شايد نام ها ويا حجم ها غير متعارف است
ونكته ديگر اينكه در صورتي كه كادر سمت چپ برنامه ايزو باستر هم چنان داراي نام باشد وفايهائي در آن ديده شوند اصلا كل كار بي فائيده خواهد بود چون در هر صورت ايزوباستر فايلهاي زير مجموعه آنها را نشان مي دهد
Last edited by mahramasrar2; 13-11-2007 at 10:59.
سلام به همگی من تازه تو سایت وارد شدم البته یک سالی هست که روی قفل گذاری و قفل شکنی(ابته اینم بگم فقط برای تست قدرت قفل ها)کار می کنم باید بگم خیلی زحمت کشیدید چون هرکس که با سی دی وقفل سروکار داشته باشه به خوبی می دونه بغیر از قفلهای که با کد کار می کنند مشکل بیشتر قفلها ایزو باستر واین کار شما کمک بزرگی میکنه تا جلوی این نرم افزار ایستادگی کرد البته چند تا مشکل هست که به موقش می گم چون جوری که به نظر می رسه شما با تمام قابلیت های ایزو باستر اشنا نیستید
سلام
من ميخواستم بدون ميشه روي سيدي قفلي گذاشت كه بعد از ايميج گرفتن يا رايت كردن فقط autorun اجرا نشه ويا اصلاٌ ايميج گرفته نشه
مرسي
در مورد اینکه اتوران بالا نیاد و در سی دی اصلی بالا بیاد که نمی شه ولی اینکه ایمیج نگیره می شه با ترک 00 به راحتی مشکلو حل کرد
البته برای تازه کارا هست وگرنه راه های دیگه ای هم برای ایمیج نگرفتن هست که باز هر کدوم رو می تونیم با ترفند دیگه ای ایمیج بگیریم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)