تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: چطوري ميشه يه خط Adsl رو بدون سرور به اشتراك گذاشت !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

کسی نبود جواب بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان من می خوام تجربه را به شما بگم هم در مورد مسائل مطرح شده و هم در مورد نوع سرویس اینترنت
    در مورد شبکه باید بگم که اگه شما در یک محل باشید می توانید از سوئیچ استفاده کرده و شبکه را انجام دهید . و اگر
    فاصله داره می تونید از اکسزپوینت استفاده نمائید که ایترنت را از مودم به اکسزپوینت وصل می کنید و اون اینترنت را تبدیل به امواج بی سیم میکند و می تونیئ در طبقات دیگه هم استفاده کنید که باید یک مودم بی سیم هم خریداری کنید .
    در ضمن من اولین سرویس اینترنت adsl را از سپنتا گرفتم که الان مثل سگ پشیمون شدم که چرا از این شرکت
    گرفتم چون به ظاهر محدودیت دانلود نداره ولی اینقدر شیرینگش بالاست که سرعتتون پایینه و از همه مهمتر اینکه پشتیبانی درستی هم که نداره . اولا که خیلی دیر جواب می دن و نکته دوم اینکه من به تازگی یه نکته را متوجه شدم و اون اینکه پشتیبانی سپنتا در تهران قرار نداره بلکه در شهر یزد قرار داره و شما زمانی که با شماره این شرکت تماس می گیرید متصل می شوید به یزد که این خودش علاوه بر اینکه صدای مکالمتون ضعیفه هزینه تلفنتون و چند برابر می کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان جست و جو در فروم رو فراموش نکنید .شاید برای شما راحت تر باشه که سریع یک تاپیک رو باز کنید تا به جوابتون برید ولی ارزش بهم خوردن نظم انجمن رو داره تا دوستان دیگرمون که نیاز به آموزش دارند بین اینهمه تاپیک های تکراری سردرگم بشن ؟؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •