آقا آتش نشانی از این طرف نزدیکه می خوای صدا کنم بیاد.....![]()
آقا آتش نشانی از این طرف نزدیکه می خوای صدا کنم بیاد.....![]()
موتورولا هر کار کنه نمیتونه و نخاهد تونست جای نوکیا رو و سونی اریکسون رو بگیره
گفتم نوکیا عقب نمیمونه !
شاخ سونی و موتورولا و همه رو شکست !
منظورم N99 هست !
ببخشید ولی اولین انتقاد رو به نوکیا N99 بکنیم بد نیست . از بحث این تاپیک خارجه ولی جلوی کل کل های الکی رو میگره .
عکس این گوشی رو دیدم دو تا نکته داره
1- اون دکمه 8 جهته که پایین صفحه نمایش هست , اگه صفحه نمایش گوشی لمسی باشه اون واقعا زائده , اگه صفحه نمایش لمسی نداره , حرفی برای گفتن نداره .
2- کیبرد اون که از بغل گوشی اومده بیرون , این طرح کیبرد هم قبلا توسط سازنده های مختلف ساخته شده و اگه نوکیا که برای اولین بار این کیبرد ( کشویی ) رو ساخته نباید انتظار داشت که شاهکار از آب دربیاد , علی الخصوص که نوکیا توان ساخت گوشی های باریک رو نداره .
تا گوشی رو از نزدیک لمس نکنی و باهاش کار نکنی نمیتونی نظر قطعی بدی !
شما میدونی لمسی هست یا نه ؟
کی میدونه !
عنوان تاپیک هم با اومدن N99 باید عوض بشه !
نوکیا رقیبان را سوزاند !![]()
دوستان عزبرم که مبگن موتورلا هر کاری کنه به سونی اریکسون و غبره نمیرسه صدردصد جالبه که نمی دوند چنبن حرفی فقط برای ایرانه معیاره البته در صورتی که امار فروش NEC com ,NBCو GLX و گوشی های درجه دو جای طرف داران سونی اریکسون رو نگیره هستش و در امار جهانی فعلآ قبل از الجی هستند
دوستی هم از امکان چند پردازنده در سیتم عالم لینوکس گفتند که جالب بدوند ابن سیستم عامل میتونه تا چهار پردازنده رو ساپورت کنه بعدش هم فعلا بهتر به فکر پردازنده arm موتورلا که تو تمام گوشی های سونی هستش فکر کنید. قول های تکنولوژی ظرق یک روز به این قدرت نرسیده اند که ظرف چند سال پایین بیایند
چقدر خنده دار N99 در روزلوشن بالاتره ولی فعلا باید بروی لنر کارل زایس بچرخه ایندفه بازی فرق داره لنز کداک با سییتم عکاسی کداک سیستمی که از هنر پیشه های امریکایی عکس میگره و پوستر میسازه و دوربین خونگی 30 درصد فورشش هستشرزولوشن ال سی دی و پردازنده این موبایل رقیبی نداره بعدش قطر 14 میلی متری رو فراموش نکنید یادتون باشه n90 هم موقع اومدن چه صدایی کرد ولی بعدآ معلوم شد . فعلا بزارید گوشی های دیگه روی رزولشن 320x240 بچرخن
N99 IL نمیتونه DVD پخش و رکرد کنه
Last edited by Apachi; 03-09-2007 at 19:37.
من که کلا فقط از گوشی های نوکیا در درجه اول و سونی اریکسون در درجه دوم خوشم میاد.نمیدونم چرا از موتورلا خوشم نمیاد.
موتورولا تنها هدفش باریک کردنه گوشی هست !
در هر صورت موتورولا به خوابش هم نمیبینه که بخواد به گرد پای نوکیا برسه !
![]()
زیاد دور برندار , یواش برو باهم بریم ( خر ما یه ذره لنگه ) .
در حالت منطقی بررسی کن اگه لمسی بود اون کلید 9 جهته به چه درد میخوره , توی تمام گوشی های لمسی همچین چیزی اصلا وجود داره .
در مورد عنوان تاپیک , فقط داری طرفداری چشم و گوش بسته خودت رو ابراز میکنی .
در ضمن , نوکیا فقط گوشی های گرون قیمت میسازه , کارایی چندانی نسبت به قیمت نداره . باز هم میگم : " کارایی چندانی نسبت به قیمت نداره " فقط داری پول به کلاس گوشی میدی .
------------
اووووووه ببخشید عنوان در مورد موتو هست .
خودم هم کف کردم وقتی دیدم با این صفحه نماش گوشی زده ( در این ابعاد کوچک ) .
عزیز حرفت درست , ولی وقتی که " حاجی نوکیا " هنوز بچه بود موتورولا داشت رادیو ترانزیستوری تولید میکرد . این کجا و آن کجا .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)