مسعود جان خودتو ناراحت نكن
قضيه نوكيا مثل قضيه پيكانه تو ايران و شايد جهان چون لوازم يدكي زياد داره همه ميرن دنبالش
محمد امين اون لينكي كه دادي هيچ ربطي به تاپيك نداشت
مسعود جان خودتو ناراحت نكن
قضيه نوكيا مثل قضيه پيكانه تو ايران و شايد جهان چون لوازم يدكي زياد داره همه ميرن دنبالش
محمد امين اون لينكي كه دادي هيچ ربطي به تاپيك نداشت
سلام
اقاي قضاوت با دوستان اينكه جاوا محدوديت داره رو كه همه ميدونن نظرتون در مورد 6630 و سيمبيان رو هم ميتونستي تو همون فروم كه گفتين بدين وسايتي كه گفته بودي همونطور كه يگانه جان هم گفت ربطي به موضوع نداشت
در ضمن از همه خواهش ميكنم كه از اين بحث بيايند بيرون و در مورد موضوع اصلي بحث كنند
سلام به همه ي دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايتي كه به نظرم مفيد باشه
آقا يواش بزاريد ما هم بيام .... آخه چرا تاپيك رو خراب ميكنيد در مورد موضوع اصلي صحبت كنيد و بعدشم اينكه بين دو دوست خودم محمد امين و موبيل مسعود سوء تفاهم شده و اگه من جاي موبيل مسعود بودم با ادبي كه محمد امين در دفاع از خودش نشودن داد ولو به ناحق قبول ميكردم حرفشو و راهنمايشون ميكردم در هر صورت از حسن ادب امين خان تشكر مي كنم و اميدوارم كه تاپيك روند عاديه خودش رو طي كنه مرسي كوچيك همه
سلام
Iranianboyجان دستت واقعا درد نكنه
محمد جان فكر كنم قبلا گفته بودم اين بحثو تمومش كنيد
سلام بچه ها
محمد جان ممنون از لطفت
بقيه دوستان هم ما رو ببخشن اگه ناراحتشون كرديم هر چند كه اگه توي اون فروم اگه يه سرچي ميكردين ميديدين كه بيربط نبود و كلي نرم افزار جاوا من خودم از اون فروم گرفتم كه البته اكثرشون بازي بود ولي بهر حال بي خيال!!
حالا براي اينكه از دل بعضي دوستان در بياد برين توي اين سايت و ببينين چه قدر نرم افزار جاواي مجاني براتون گذاشته همش هم منظم و مرتب و شيك و پيك!!
دوستان عزيز سلام
اول دو سايت خفن بهتون معرفي ميكنم كه پر از java appliction با Category هاي مختلف براي Moblie است.
اميدوارم حالشو ببريد.
دوم اينكه من Sony Ericsson K750i دارم. كسي ميدونه سيستم عامل اين گوشي چيه؟
سوم از تمام دوستاني كه براي اين گوشي نرم افزار و انواع و اقسام Update سراغ دارن خواهش مي كنم به من چگونگي دسترسي به اونها را بگن
از لطف همگي ممنون![]()
سلام بر همگي
محمد امينجان وfakeجان از سايتهايي كه دادين كمال تشكرو دارم
fake جان تا اونجايي كه من ميدونم سيستم عاملk750سوني اريكسون جاواست
سلام مسعود جاننوشته شده توسط MOBILE_MASOUD
عزيزم اشتباه ميكني جاوا اصلا سيستم عامل نيست![]()
بلكه اين گوشي از جاوا پشتيباني ميكنه![]()
در ضمن گوشيهاي اينچنين كه دوستمون گفتن سيستم عامل ندارن و بلكه user interface
معمولي دارن و در اين گوشيها تسلط زيادي نميشه روي فايلها داشت ولي خوب از يه نظر هم چون نميتوني تغيير زيادي توش بدي پس پايداري گوشيت هم بهتر ميشه چون يه سري افراد هي روي گوشيشون نرم افزارهاي ناسازگار با مدل گوشي نصب ميكنن و سرعت ودر نتيجه آنتندهي گوشيشون مياد پايين![]()
اميدوارم تونسته باشم كمكي بكنم
موفق باشين
نرم افزار با پسوند sis رو جاوا ساپورت میکنه یا نه
Last edited by hamed_rafat; 21-09-2005 at 04:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)