به نظر من به این نمیشه گفت گوشی
من N95 رو ترجیح میدم
به نظر من به این نمیشه گفت گوشی
من N95 رو ترجیح میدم
این گوشی رو مدتهاست htc معرفی کرده و هنوز هم تولید نشده ( تازه به گوش شما رسیده ؟ ) انوقت شما دارید روش قیمت میزارید ؟ به این نوع گوشی هم میگن umpc
من که مایه دار نیستم همیین k800 با فلاش زنون توپ تره
ایول ایول k800 خدومو ایول![]()
تایید میشه![]()
ممممممممممممممممععععععععع ععععععععععع!!!این گوشیه یا نوت بوک یا pocket pc????اچ تی سی عجب چیزی زده!!!
در کنفرانس G4 سامسونگ در کره این شرکت نخستین UMPC خود که از WiMax برای ارتباط استفاده میکند را معرفی کرد. UMPC مخفف کلمه ی Ultra Mobile PC است که به کامپیوتر های در ابعاد کوچکتر از لپ تاپ گفته میشود. برای همین به آنها Ultra Mobile به معنی فوق العاده قابل حمل ! ( معنی فارسی بهتری پیدا نکردم ) گفته میشود. این UMPC که مدل SPH-P9200 نامیده میشود قادر است که به صورت بیسیم هم به اینترنت متصل شود و هم از VoIP استفاده کند. این دستگاه از سیستم عامل ویندوز XP استفاده میکند و دارای نمایشگر 5 اینچی لمسی است. قسمت جالب این دستگاه صفحه کلید تا شوی آن است. این UMPC دارای 30 گیگابایت حافظه داخلی نیز هست.((البته ناگفته نماند در انگليسي به چيزي كه قابل حمل باشد mobile ميگويند))
نقل قول از
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلا به كامپيوتر هاي بسيار كوچك umpc گفته ميشود ولي به موبايل هايي (گوشي همراه) كه به سوي كامپيوتر پيشرفت خوبي داشته باشند poketpc گفنه ميشود.
در ضمن بنده به عنوان كارمند شركت وارد كننده "HTC" اين خبر را دارم كه اين گوشي HTC SHIFT را به قيمت هفده ميليون ريال قبل از بهمن به بازار ايران عرضه خواهيم كرد.
در پست هاي بعدي چند عكس از انواع umpc خواهم گذاشت تا تفاوت umpc و poketpc بهتر درك شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by masihe; 26-12-2007 at 11:24.
اگر هم بياد ما پولشو نداريم ( هر وقت ماشينها با 5 سانيتمتر فاصله از سطح زمين حركت كنند هي شايد ما خريديم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)