خواهش ميكنم!
فكر نميكنم SubStance باشه!
هركسي Metal Gear 2 Sub Stance رو خواست بايد اين جا بگه اگر من ديدم طرفدار داشت حتماً ميذارم!
Metal Gear:Solid (Twin Snake)
Metal Gear Solid 2
(3)Metal Gear Solid:SnAke Eather
(4)Metal Gear Solid:Gun Of The Patriots
خواهش ميكنم!
فكر نميكنم SubStance باشه!
هركسي Metal Gear 2 Sub Stance رو خواست بايد اين جا بگه اگر من ديدم طرفدار داشت حتماً ميذارم!
بچه ها Metal Gear 3 و Metal Gear 4 برا PC اومده یا نه.
من نميدونم چرا خيلي ها اين سوال رو ميكنند؟!بايد بگم كه اولاً هنوز Metal Gear 4 نيومده! دوماً اصلاً متال گير واسه Pc نيست و فقط فقط مال Ps2 يا Ps3 هستن و شايد Mgs1 يا 2 توسط بعضي از هكر ها براي كنسول هاي ديگه و همينطور براي Pc هم اومدن!
اميدوارم كه ديگه اشتباه نشه!
راستي Mgs2 و Mgs1 براي Pc هست تو بازار پر!!ولي به دلايلي Mgs3 فقط براي Ps2 هستش!
سلام
از اونجایی که من یک اسپلنتر سل باز هستم اصلا اطلاعات مهم در مورد این بازی ندارم چندتا سوال داشتم
1_داستان بازی رو از اول بگین ببینیم چی هست
2_شخصیتهای بازی رو از اولین شماره تا اخرین شماره معرفی کنید(اگه همراه عکس باشه که بسیار خوب میشه)
ممنون
با سلام خدمت دوست گرامی
من خودم شخصا به سایت کونامی رفتم و MGS2 را خود کمپانی برای pc منتشر کرده و در این سال یعنی 2007 قیمت نسخه ی pc آن از 7 دلار کم تر بود
خب چون قبلا همچنین کاری صورت گرفته پس بعید نیست که بعد از عرضه ی MGS4 نسخه ی pc شماره ی 3 عرضه شود
هيچ وقت كسي اين كارو نميكنه چون حجمش خيلي بالاست و به درد بازي هاي كامپيوتري هم نميخوره اما كوجيما قرار فقط براي Pc يك بازي بسازه!
چه بازی ای ؟
اسنیک محبوبترین شخصیت بازیهای کامپیوتری هست
من از ریوولوور اسلوت خیلی خوشم می یاد شماره 4 مطمئنا می ترکونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)