با این که سوال مفهوم نبود یا مشکل از کامپیوتره یا از تنظیمات Ota 'گوشی ولی در کل من از شارژ از طریق یو اس بی راضی نیستم همش باطری مادر بورد رو ضعیف می کنه
با این که سوال مفهوم نبود یا مشکل از کامپیوتره یا از تنظیمات Ota 'گوشی ولی در کل من از شارژ از طریق یو اس بی راضی نیستم همش باطری مادر بورد رو ضعیف می کنه
از چه نظر ميگي مزيت؟از اينکه باتري گوشيت خراب شه؟
خير
اينه که چرا ميره تو شارژ ؟
چرا گوشيهاي ديگه نميرن؟
همين ديگه. شارژ ميکنه.
درسته.
عزيز اكثر سوني ها يعني تا اونجايي كه من برخورد داشتم با Usb شارز ميشناينه که چرا ميره تو شارژ ؟
چرا گوشيهاي ديگه نميرن؟
اگه با Usb شارز نشه كه هميشه بايد به برق باشه و به قول يكي از دوستان ميشه تلفن ثابت![]()
سعيد جان شما مشكلت چيه آخه
اين قابليت خوبيه و من هم حرف داش حسينو تاييد ميكنم
شما اصولا بايد با كمييه ذخيره كردن باترييه گوشي مشكل داشته باشي نه نحوه ي شارژ؟؟؟!!!!!!!!!
من هم از اینطور شارز شدن راضی نیستم .... از شارزر استفاده بشه بهتره
بذار یه توضیح بدم , شاید این بدبینی حل بشه .
فرض کن داری از گوشی به سیستم یا برعکس فایل کپی میکنی و وسط کار یهو باطری گوشی تموم بشه .
اولین چیزی که میگی چیه ؟
شارژ کردن از طریق Usb یه جور ترفند ساده برای اینه که در مصرف باطری گوشی صرفه جویی بشه در عین حال زمان شارژ کردن گوشی هم حذف میشه .
یا به زبان ساده تر :
اگه اینطوری نبود , باید اول گوشی را شارژ میکردی , بعد به سیستم وصل میکردی ( این اتصال تمام توان گوشی رو مصرف میکنه ) بعد از حدود 1 ساعت که کارت با Usb تموم میشه میایی کابل رو بکشی شارژ گوشی تموم شده . دوباره باید بذاری زیر شارژ .
کاملا تایید میشه
در ضمن باطری گوشی خراب نمیشه
من مشکلم از نحوه ي شارژه که اگه پر باشه بزني تو شارژ باتري آسيب ميبينه.
خوب وقتي ميخواي فايل کپي کني از رسوندن شارژ گوشيت مطمئن باشي همچين اتفاقاتي برات نميفته!
با شارژ شدن باطری با usb باطری خراب نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)