تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 10 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 99

نام تاپيک: :: ميخام يه Pocket PC بگيرم ::

پروفشنال LOVEMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان مرسي اون عكس فكر كنم همون JasJam باشه چون تو سرچ عكس گوگل كه سرچ كردم " JasJam " عكس همين گوشي اومد ... o2 Atom هم شبيهش هست و لي خودش نيست ...
    ميخاستم ببينم كسي تا حالا Jas Jam كار كرده و يه سري مشخصات در مورد اين گوشي ميخاستم و همين طور قيمت روز اين گوشي .

با تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه smh.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان مرسي اون عكس فكر كنم همون JasJam باشه چون تو سرچ عكس گوگل كه سرچ كردم " JasJam " عكس همين گوشي اومد ... o2 Atom هم شبيهش هست و لي خودش نيست ...
    ميخاستم ببينم كسي تا حالا Jas Jam كار كرده و يه سري مشخصات در مورد اين گوشي ميخاستم و همين طور قيمت روز اين گوشي .

با تشكر
    قیمتشو توی GSM زده 795 ، البته با گارانتی متفرقه

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

[/COLOR]

اسمش Advantage X7500 شركت HTC هست كه با ويندوز 2005 كارميكنه و بيشتر به يه لپتاپ شبيه تا پاكت

چون پورت usb ساپورت ميكنه tv out داره و صداي استريو و موينتور 5 اينچ تاچ اسكرين كه زير نور آفتاب خيلي جالب نيست !

من نخريدم ولي باهاش كاركردم خيلي بزرگه و كيبورد qwerty قابل جدا شدن داره .. وزن زيادي هم داره

قيمتش حدود 1140 تومن ميشه ( يه كيف چرمي هم اشانتيون داره ) با حافظه داخلي 8 گيگ ميكرو درايو ومموري هم ميخوره با پردازنده ( اگه اشتباه نكنم ) 700 مگاهرتز

پاكت خوبيه ولي بزرگه .. به نظر من HTC Touch به مراتب خوشگل تره ( امكانات كمتر هم داره )
    625 مگاهرتز. من خودم قیمت نگرفتم ولی بچه ها گفتن که این قیمتیه.حافظه هم درسته ینی به صورت HDD هستش.ویندوز موبایلش هم 5 هست . خروجی تلویزیون هم داره.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

با تشكر
    خیلی از گوشی ها هستن که شبیه به هم هستن.

پروفشنال LOVEMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

HTC TyTN II هم بد نیست ، البته فکر کنم هنوز نیومده ، دوربینش 3.2MP هست
    اره خوبه ولي به نظر زشت و يكم زمخت ميرسه

من براي خريد يه پاكت پي سي 90 درصد به زيباي اون توجه ميكنم ( وارزوني )

اگه ميشه در اين مورد بيشتر راحنماي كنيد و مدل هاي افز htc رو معرفي كنيد به نظر باحال ميان !

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ابعاد : 130*70*18.5
    وزن : 200g
    صفحه نمایش : 3.5 اینچ

شما توی مشخصاتی که گفته بودید هم LCD بزرگ میخواستید و هم اینکه PPC سایزش کوچیک باشه ، که به نوعی با هم در تناقضن !!
    این مدل(HTC P6300) که عکسشو(عکس بالا) میبینی صفحه نمایشش 3.5اینچی ولی ابعاد و وزنش واقعا زیاده.
    HTC TyTN II هم که نیومده ، اگرم بیاد قیمتش بالاست. در مورد ظاهرشم باید بگم که با یکی دو تا عکس نمیشه قضاوت کرد .
    من به شما پیشنهد میکنم بیشتر به این HTC P3600 فکر کنید ؛ چون با وجود ابعاد کوچیکش صفحه نمایش 2.8 اینچی داره و امکاناتشم واقعا قابل توجه هست، شکل ظاهری گوشی هم واقعا عالیه، فقط قیمتشو نمیدونم ، که ای کاش یکی از دوستان که اطلاع دارن ، قیمتشو بگن.

پروفشنال LOVEMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

شما توی مشخصاتی که گفته بودید هم LCD بزرگ میخواستید و هم اینکه PPC سایزش کوچیک باشه ، که به نوعی با هم در تناقضن !!
    این مدل(HTC P6300) که عکسشو(عکس بالا) میبینی صفحه نمایشش 3.5اینچی ولی ابعاد و وزنش واقعا زیاده.
    HTC TyTN II هم که نیومده ، اگرم بیاد قیمتش بالاست. در مورد ظاهرشم باید بگم که با یکی دو تا عکس نمیشه قضاوت کرد .
    من به شما پیشنهد میکنم بیشتر به این HTC P3600 فکر کنید ؛ چون با وجود ابعاد کوچیکش صفحه نمایش 2.8 اینچی داره و امکاناتشم واقعا قابل توجه هست، شکل ظاهری گوشی هم واقعا عالیه، فقط قیمتشو نمیدونم ، که ای کاش یکی از دوستان که اطلاع دارن ، قیمتشو بگن.
    اره اين گوشي كوچيك با صفحه بزرگ و خوب هست .. يه سري مشخصات بده فكر كنم اگه بخام Pocket PC بگيرم بايد فقط به htc فكر كنم همه اين رو به من گفتن ولي من از JasJar ايمت خوشم اومده ميشه بگين اخرين قيمتش چقدره ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اره اين گوشي كوچيك با صفحه بزرگ و خوب هست .. يه سري مشخصات بده فكر كنم اگه بخام Pocket PC بگيرم بايد فقط به htc فكر كنم همه اين رو به من گفتن ولي من از JasJar ايمت خوشم اومده ميشه بگين اخرين قيمتش چقدره ؟
    JasJar الان قیمتش حدودا یک و دویسته ، که به نظر من خریدش اصلا درست نیست.

P3600 دوربینش فلاش نداره و کیفیت عکساشم زیاد فکر نمیکنم نظر شما رو جلب کنه. باطریش 1500 میلی هست و توی Reviewها زیاد ازش ایرادی نگرفتن ، من خودم خیلی دوست دارم بخرمش ولی میترسم که سی پی یوش منو زیاد راضی نکنه.

یه Review کامل ازش اینجا هست :

توی Review چند تا عکسم که با دوربینش گرفتن هست

پروفشنال LOVEMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

P3600 دوربینش فلاش نداره و کیفیت عکساشم زیاد فکر نمیکنم نظر شما رو جلب کنه. باطریش 1500 میلی هست و توی Reviewها زیاد ازش ایرادی نگرفتن ، من خودم خیلی دوست دارم بخرمش ولی میترسم که سی پی یوش منو زیاد راضی نکنه.
    خوب تو بگير تا اگه يه وقت خوب نبود ديگه ما نگيريم

پروفشنال LOVEMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اقا به نظرتون Jamin ايمت بگيرم يا HTC P3600

OR

مانيتور كدوم بزرگتر , كدوم خوش دست تره , كدوم كيفيت LCD و دوربينش بهتره , كدوم خوشكل تره , كدوم خيلي باكلاس تره ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •