ایرانسل خیلی بهتره
به شرطی که آنتن بده
اگه انتن نده همه مواردی که شما گفتی قطع میشه
MMS هم که فعلا قطع شده
اگه از شهرتون خارج نمیشه ایرانسل بگیرد ولی اگه 10 کیلومتر هم از شهر خارج شدی موبایلت کار نمیکنه
ایرانسل خیلی بهتره
به شرطی که آنتن بده
اگه انتن نده همه مواردی که شما گفتی قطع میشه
MMS هم که فعلا قطع شده
اگه از شهرتون خارج نمیشه ایرانسل بگیرد ولی اگه 10 کیلومتر هم از شهر خارج شدی موبایلت کار نمیکنه
تجربه شخصی من:
من اعتباری ایرانسل دارم توی شیراز و نمیدونم توی بقیه شهر ها ایرانسل چجوریه ولی توی شیراز رو خوب میدونم.
طرح های رنگ رنگی و ... خیلی داره ولی آنتن دهی تعطیله.
شما برو ببین توی شهرتون ایرانسل چجوریه و مخابرات چجوریه...دیگه خود دانید.
ايرانسل بهتره با اينكه ثابت دارم.
تو يزد با اينكه هنوز آزمايشيه ولي آنتن دهيش خوبه((چون شهر كوچيكه))
اين هفته اخير كه همش فول انتن بود
من كه راضيم ازش![]()
بله ایرانسل توی شهر ها معمولا خوب انتن میده
مشکل بیشتر توی خارج از شهر است که به هیچکس دسترسی نداری
اگه برات اتفاقی بیوفته
سلام
دوستان جواب سوال من رو ندادید.
نه عزيز نميشه
وقتي هنوز ايرانسل اين امكان رو ايجاد نكرده عمرا همره اول بده
راستي شماره هاي اعتباري دولتي چه جوريه مثل دائمي هاش هست يا نه مثلا
اولا که اعتباری دولتی یک بازار سیاه داره نگو نپرس من تو ی روزنامه اعتماد خوندم اعتباری بین 45 تا 60 در نوسان.
تازه اگه پیدا بشه چون ظاهرا سیم کارت خام ندارن و نمیتونن توزیع کنن.وقرار برن سیم کارت نامرغوب از چین بیارن و
سیم کارت بدن.
نکته دوم اینکه کد اعتباری 919 و با معمولیهاش فرق داره در صورتی مال ایرانسل همون 935 بدون هیچ تفاوتی
فقط بحث انتن دهی که مخابرات بعد از 13 کل شبکه رو تحت پوشش داره و ایرانسل فقط محدوده شهرهای خودش
و نکته اخر ایرانسل کلی طرح های تشویقی مانند اس ام اس رایگان و مکالمه مجانی داره. ولی مخابرات هیچی نداره
نکته اخر گیر اوردن کارت شارژ اعتباری دولتی کار حضرت فیل.ولی ایرانسل د حال طرحی است که بزودی صورت
میگریه که شارژ الکترونیکی است و دیگهنیازی به کارت شارژ این چیزا نداره.
در هر صورت اختیار خودت داری.اگه زیاد تو سفری دولتی و لی اگه مثل 90%مردم جات ثابت قطعا ایرانسل بگیر
من که به تعرفه ها نگاه می کردم ایرانسل به صرفه تره...
عزیزم من منظورم خارج شهر نبود...
توی شهرو میگم...بد نیست نگاهی به نقشه پوشش شیراز بندازی.(بعد از 8 ماه فعالیت رسمی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)