عزیزم تمام این فایل ها با xs کار میکنن و هیچ مشکلی ندارنبا xs مثله ماله اقا حمید که تو افزایش صدای w810 اولین صفحه گذاشته بود
عزیزم تمام این فایل ها با xs کار میکنن و هیچ مشکلی ندارنبا xs مثله ماله اقا حمید که تو افزایش صدای w810 اولین صفحه گذاشته بود
دستت درد نکنه از این بیشتر نداری اینا که همش ماله setool خودمونه
البته ببخشید ها
سلام
اقا پوریا چی شد این برنامه uharc
خیلی لازمش دارم
لطفا زود تر بزار
آقا پوریا دست درد نکنه خیلی دنبالش بودم
آقا یکی به داد من برسه من گوشیمو به همون روش آقا حمید روش accostic ریختم و وقتی خواستم restor بریزم این ریستوریو که تو این تاپیک گزاشتینو نمیشه با xs ریخت (یه زره میره بعد گیر میکنه)و منم stop ش کردم چون نمیریخت آیا این به گوشیم آسیب میزنه؟؟؟و خواااهشن یه restor با پسون mbn برام بزازین فریمور گوشیم اینه:R4CE012_CXC1250316 الان گوشیم روشن نمیشه![]()
یه سووال من که همه کارارو برای افزایش صدا با xs و far انجام دادم میتونم rest رو با setool2lite107 بریزم که گوشیم روشن شه؟؟
آقا دمتون گرم درست شد با setool2lite107 ریختم خودش restor داشت.درست شد
عزیز گیر میکنه آره ولی باید برنامه رو ببندی و کابل رو بکشی گوشی روشن میشه( از اشکالات برنامهxs)آقا یکی به داد من برسه من گوشیمو به همون روش آقا حمید روش accostic ریختم و وقتی خواستم restor بریزم این ریستوریو که تو این تاپیک گزاشتینو نمیشه با xs ریخت (یه زره میره بعد گیر میکنه)و منم stop ش کردم چون نمیریخت آیا این به گوشیم آسیب میزنه؟؟؟و خواااهشن یه restor با پسون mbn برام بزازین فریمور گوشیم اینه:R4CE012_CXC1250316 الان گوشیم روشن نمیشه![]()
سلام
اقا پوریا چی شد این برنامه uharc
خیلی لازمش دارم
لطفا زود تر بزارشما 6 ماهه به دنیا اومدی ؟ گفتم که به زودی تعدادشون رو زیاد میکنم تا حدودآ 500 تا بشنچشم
دستت درد نکنه از این بیشتر نداری اینا که همش ماله setool خودمونه
البته ببخشید ها
اینم 6 تا برنامه فشرده سازی + uharc
forum.p30world.com/showthread.php?t=158387
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)