وای خدا ...
زیباترین گوشی عمرم N81
واقعا" شاهکاره ، این 8800 چی بود ؟؟؟
وای خدا ...
زیباترین گوشی عمرم N81
واقعا" شاهکاره ، این 8800 چی بود ؟؟؟
نوكيا با ارائه اين دو گوشي نشان داد كه در طراحي هم حرفي براي گفتن داره و مي تونه مثل ال جي و سوني اريكسون گوشي زيبا ولي با امكانات عالي و هوشمند رو ارائه بدهبه نظر من 81 از لحاظ طراحي و زيبايي عاليه فقط حيف كه دوربينش رو 2 گذاشتن
95 هم هم ظاهرش بهتر شده و هم اينكه ظاهرا نوكيا مشكلات نرم افزاري فعلي 95 رو در اون حل كرده و با 8 گيگ مموري اون ميشه لذت برد!!!
اتفاقا من خیلی خیلی خوشحالم که دوربین 2 مگ گذاشته !!!!به نظر من 81 از لحاظ طراحي و زيبايي عاليه فقط حيف كه دوربينش رو 2 گذاشتن
چون قیمتش پایین می یاد و زودتر می شه این گوشی رو خریداری کرد !!! :d
آره یه جورایی خوب شد که 2 گذاشتن چون این گوشی برای موزیک تولید شده و یه دوربین خوبه خوب هم اگه می خواستن بزارن قیمتش میرفت بالا بعدشم این شرکت ها خیلی خیلی زرنگ تر از این حرفا هستن اگه یه دوربین 5 هم میذاشتن دیگه کسی ان 95 8 گیگ نمی خرید و کلآ فروش دیگر گوشی های این شرکت می رفت پایین چون دیگه بیشتر از 8 گیگ روم و 5 مگاپیکسل دوربین و 16 میلیون رنگ صفحه و سیستم عامل سیمبیان چیزه دیگه ایی هم احتیاج هست؟
راستی نباید از 6555 هم گذشت این هم تولید جدید این شرکت هستش که طراحیش به نظر من خیلی قشنگه و عکسشو براتون میزارم
![]()
لطفا بگید قیمت این گوشی ها چه قیمت است:
Nokia N81
5310
5610 XpressMusic
چند تا سایت قیمت را نوشته:آیا 5610 بهتر از 5700 استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همچین مقایسه ای رو نمی شه به این زودی کرد...باید صبر کنیم سایت های بررسی حرفه ای از جمله موبایل ریوو در موردش مقاله بنویسند...آیا 5610 بهتر از 5700 است
بچه ها دقت كنيد كه ان81 در دومدل عرضه ميشه..يكي معمولي كه همراه با 2 گيگ ميكرو اس.دي هست و يكي با 8 گيگ حافظه داخلي
Last edited by Capcom; 30-08-2007 at 10:14.
پسر 5700 تمام مشکی...چی شده...یهو بزنه دوربینشو عوض کنن...چی میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)