k800 N73 P1 N95
از 260 تومنی بهت گفتم تــــــــــــــــــــــــ ـــا 650 تومنی
k800 N73 P1 N95
از 260 تومنی بهت گفتم تــــــــــــــــــــــــ ـــا 650 تومنی
قیمت {{{ زیاد }}} مهم نیست.
امکاناتی که از n73 به بالا دارن سونی اریکسون هم باشه اشکالی نداره
داداش وایستا تا 2 ماه دیگه دبلیو 960 میاد اونو بگیر
حرفی درباره ی امکاناتش نمیزنم که خودت بری تحقیق کنی تو کف بمونی
خسته نباشی
اولا این امکاناتش تو یه عکس
اشکال نداره 2 ماه صبر میکنیم تا تو بازار جهانی بیاد
![]()
راستی اگه بیاد قیمتش تو چه مایه هایی هست ؟؟
دوستان سلام
ایول پس همشهری هستیم ضمنا منظوریت اینه خزه ؟؟ بابا ول کن این حرفا رو اصل اینه که خودت با گوشی خوش باشیمن تو بوشهرم بعدشم p990 هم داره تکراری میشه هم زشته
3250 هم همچین آش دهن سوزی نبود ولی باس خوبی داشت (خدایش بیامرزد) راستی اگه بخوای به حرف مردم بگردی هیچ وقت گوشی ( یعنی هیچ چیز) مطابق میل اونها پیدا نمی کنی و خودت ضربه می خوری به مثل " در دروازه رو میشه بست ولی در دهان مردم رو نه " هم توجه کنمدل های k رو ول کن n73 هم تو بوشهر قدیمی شده 3250 خوب بود که یکی از دوستام خرید هر وقت هم که کسی از نزدیکام گوشی بخره من نباید مثل اون بخرم چون اون موقع میگن ازش تقلید کرده یا ...
آره تو بوشهر خودمون هم 570 پیدا میشه خواستی پیام بده جاشو بهت بگم با حال تر از این پیدا نمی کنیفقط 550 تومان از کجا تو بوشهر نزدیکه 670 تومانی هست اگه میشه قیمتش رو تو دبی هم بگین البته اینم نمیتونم بخرم چون یکی از دوستان نزدیک نزدیک یه یه روز در میان میبینمش خریده
حدود 800 تا 900 تومنراستی اگه بیاد قیمتش تو چه مایه هایی هست ؟؟
حالا به توصیه من توجه کن من زمانی که گوشی بازی رو شروع کردم هنوز گوشی نداشتم و هنوز اوایل K800 بود از قیافه این گوشی خیلی خوشم میومد همچنین از دوربینش و هیچ چیز رو قبول نداشتم اما بعد یه ماه که فقط تو اینترنت دیدمش هم قیافش برام عادی شد هم دوربینش و فهمیدم که اصل امکاناته بعدش اومدم سراغ 990 حالا هم از انتخابم راضیم فکر کنم شما تا حالا با uiq3 کار نکردی یه بار کار کنی شیفتش میشی
از پیشنهادت ممنونم
فهمیدم چیکار کنم صبر میکنم تا w960i بیاد بعدشم اونموقع اگه برام 960 نخریدن p1i رو میزنم تو رگ
دوستان سلام
ایول پس گوشی رو تو رگ هم می زنند
یعنی می خوای 800 تومن بدی پای گوشی!!!!! بابا نکن این کار رو گوشی بیشتر از 500 ارزش خرید نداره
راست میگه سیدی خان. چه خبره . آدم هرچقدر هم که مایه دار باشه وقتی یه گوشی میخره 800 تومن بعد از یه مدت که قیمتش میاد پائین ****میسوزه.
یه کاری کن تو. برو یه گوشی الکی بگیر دست(1100) وقتی w960 اومد یه دو ماه هم صبر کن قیمتش بیاد پائین بعد برو بگیرش.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)