سلام.
می خواهم بدون استفاده از DBnavigator و با استفاده از یک button درون دیتابیس یک رکورد را جستجو کنم با چه دستوری می توانم این کلید را فعال کنم؟
سلام.
می خواهم بدون استفاده از DBnavigator و با استفاده از یک button درون دیتابیس یک رکورد را جستجو کنم با چه دستوری می توانم این کلید را فعال کنم؟
سلام
فایل exe که می گویید بدون نصب دلفی هم اجرا می شود؟ یعنی اگر ببرم روی یک سیستم بدون نرم افزار دلفی run می شود؟
با سلام
با DBNavigator که جستجو نمیکنن ، پیمایش میکنن. خودت میتونی تمام دکمه های DBNavigator رو با کلید دیگه ای انجام بدی مانند : Table1.Next
فایل exe ایجاد شده بدون وجود دلفی هم کار میکنه. (ولی واسه کار کردن دیتابیست راه های مختلفی وجود داره)
سلام
خوب حالا نگفتید کد جستجو درون table چیه؟
ضمنا اگر دیتابیس من foxpro باشه ساخت exe برای run شدن کافیه؟
برو توی لینک امضای من.
همه نوعش اونجا صحبت شده.
سلام مرد مباح عزیز. خسته نباشید.
من به حرف شما گوش کردم آدرس های امضای شما را نگاه کردم اما باز هم اشکالاتم رفع نشد.
اگر برایتان امکان دارد دستور ***** را کامل توضیح دادهید تا این سوالاتم رفع شود.
مثلا فرض کنیم من یک edit دارم که شامل فیلد شماره عضویت است و می خواهم بعد از تایپ شماره مثلا در dbgrid رکوردها با این مشخصات نمایش داده شود. برای این کار این دستور ***** را باید چطور بنویسم و اصلا این دستور باید برای کدام کامپوننت نوشته شود؟
سلام مرد مباح عزیز. خسته نباشید.
من به حرف شما گوش کردم آدرس های امضای شما را نگاه کردم اما باز هم اشکالاتم رفع نشد.
مثلا فرض کنیم من یک edit دارم که شامل فیلد شماره عضویت است و می خواهم بعد از تایپ شماره مثلا در dbgrid رکوردها با این مشخصات نمایش داده شود. برای این کار این دستور ***** را باید چطور بنویسم و اصلا این دستور باید برای کدام کامپوننت نوشته شود؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by aj; 08-09-2007 at 10:40. دليل: خطا
سلام.
دوستان عزیز می دونم که سرتون خیلی شلوغه، اما خواهش می کنم اگر کمکی از دستون بر میاد دریغ نکنید. خیلی عجله دارم.
سوالم را اینجا مطرح می کنم چون عنوان تاپیک مناسب بود.من یک جدول دارم که با استفاده از خاصیت ----- کردن در ان جستجو انجام می دهم و نتیجه جستجو را روی dbgrid می بینم. حالا می خواهم بعد از نشان دادن این جستجو یک محاسبه انجام دهم. در این جدول یک فیلد با عنوان تعداد دارم که می خواهم در هر بار جستجو پس از بدست آوردن رکوردهای مورد نظر مقدار فیلد تعداد را در رکوردهای مختلف جمع بزند و نتیجه آخر را در یک edit نمایش دهد.
خودم چند تا کد نوشتم
if table1.Eof<>true then begin
a:=table1.FieldByName('MANY').Value+a;
table1.Next;
end;
edit8.Text:=inttostr(a);
اما این کدها را برای رویداد onclick یک دکمه نوشتم و برای هر بار جمع زدن باید به تعداد رکوردها این کلید را فشار دهیم که من نمی خواهم اینطوری باشد می خواهم با یک بار کلیک کردن جمع آخر را بدهد.
کدها رو بین تگ قرار بده
کد رو به صورت زیر اصلاح کن:
برای این موارد اگر از query ها استفاده کنید خیلی بهتر هست. زمانی که حجم بانک زیاد میشه، حرکت بین تک تک رکوردها حافظه زیادی رو اشغال میکنه. لینک زیر رو ببین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
فرهاد جان ممنون.
واقعا لطف کردی. مشکلم حل شد.
انشاالله موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)