فکر خوبیه اگه این کار رو بکنی برای ما هم امورش کوچیکیه ...
حتمآ این کار رو بکن... منتظریم!
فکر خوبیه اگه این کار رو بکنی برای ما هم امورش کوچیکیه ...
حتمآ این کار رو بکن... منتظریم!
خيلي زيباست.تبريك ميگم.اين نوري كه به داخل اومده ميتونست يه كمي پرتر و سنگين تر باشه.
واقعا ممنون از نظراتتون. شرمنده کردید.
دوست عزیز این کار با Max ساختم با V-ray هم رندر گرفتم.
قابل توجه دوستان تنها آبجکتی رو که آماده هستش اون لوسترس. چون واقعا درست کردنش وقت میگیره.
دوست عزيز ميتونم بپرسم ساخت اين كار چه مقدار طول كشيد؟
nدوست عزیز که همیشه به من لطف داشتی وایرفریم این کار و کار قبلی رو به هیچ عنوان نمیتونم بذارم. به دلیل
اینکه کار , کار شرکتی هستش.( دوست داری منو بندازن بیرون).
این جز قوانینشونه.
اختیار داری عزیز من چیکاره هستم ...
گفتم اگه بتونی یه عکس بذاری هم خوبه ... منظورم خود فایل که نبود ...
منظورم اینطوری بود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقای interior_design کم کم دارم حس میکنم که سر کارمون گذاشتی ...
بابا کی به کیه انقدر سخت نگیر ... گفتم وایرفریمش رو بزار نگفتم که فایلش رو بزار...
Last edited by SomeThink; 27-08-2007 at 03:41.
تو با این کار قشنگت باید برای اونا ناز کنی
اون موقع اونا برای تو ناز می کنند
فکر کنم شما از اون کسائی هستین که قیمت هم خیلی بالا نمی گیرین
خوشحال می شم بگین چقدر بابت این کار از شرکت پول گرفتین
در ضمن درباره نحوه کارتون یه مقدار توضیح بدین بد نیست چون ما فقط نمی خوایم یه عکس خوب ببینیم بلکه می خوایم نحوه رسیدن به این کار رو هم بدونیم و اطلاعاتی در مورد زمان و دیگر قضایا هم داشته باشیم و در کل از تجربیات همدیگه استفاده کنیم
بهتون تبریک هم می گم کارتون خیلی محشره
موفق تر باشید
مرگمن اینو خودت ساختی وای چه قشنگه
با سلام مجدد خدمت همه دوستان عزیز.
راستش رو بگم من حدود 1 ماه و 5 روزه که تازه کار 3D رو شروع کردم. ولی با علاقه ای که دارم , خوب خودتون
میبینید و احتیاجی به توضیح نداره. من ساکن مشهد هستم اینم برای شرکت مشاور آتی توس زدم. اینو با مکس
ساختم رندرش حدود 3 ساعت طول کشید. بابت این کار هم 250 تومان گرفتم. همونطور که دوستمون گفت من زیاد
نمی گیرم, چون تازه وارد بازار کار شدم و به صورت استخدامی کار میکنم. وقتی که یه ذره جا افتادم کارام رو پروژه ای
میکنم. حالا جواب شما دوستان عزیزم که میخواین بدونین خودم طراحی کردم یا نه؟
باور کنید مهمترین مهمترین مهمترین مهمترین چیزی که کارو زیبا می کنه نور و رندر قوی هستش شاید اگه اینایی که
گفتم واسه این کار خوب نبود, اصلا اینجوری در نمیومد. من این رو نمیتونم بذارم, خیلی زحمت کشیدم تا کار پیدا کردم
نمی خوام از دستش بدم. ولی عوضش اگه کاری چیزی دارین رو حساب معرفت و حال دادن واستن از این هم Real تر
در میارم.
در آخر هم از همتون متشکرم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)