می شه خواهش کنم عکس ها رو به صورت لینک بزاری متاسفانه خیلی طول می کشه دانلود بشه
می شه خواهش کنم عکس ها رو به صورت لینک بزاری متاسفانه خیلی طول می کشه دانلود بشه
آیا از منتظر ماندن برای بالا آمدن یک سایت و کمی سرعت اینترنت و در عین حال باز شدن پنجره های مزاحم تبلیغاتی و ... که خود نیز سرعت اتصال شما را تا حد زیادی می شوند خسته نشده اید ؟
MyProxy نم نرم افزاریست قرتمند از شرکت DeSofto که با روشی گوناگون و موثر سرعت مشاهده ی صفحات وب شما را تا حد قابل قبولی افزایش می دهد . این نرم افزار با تنظیم Proxy های پر سرعت برای مرورگر شما و همچنین جلوگیری از Load شدن تصاویر غیر مفید پر حجم و همچنین جلوگیری از باز شدن پنجره های تبلیغاتی و ایجاد تغییر در تنظیمات اتصال قادر است تا 5 برابر ( به گفته ی سایت سازنده ) افزایش دهد !
فشرده سازی اتطلاعات یک وب سایت , DNS-caching , Load سریعتر تصاویر گرافیکی , شماره گیر و اتصال دهنده به اینترنت درونی و .... برخی دیگر از ویژگی های افزایش سرعت دهنده ی اینترنت این نرم افزار است .
Password Protect بودن و ثبت آمار اتصال روزانه و هفتگی و حفظ امینیت شما از دیگر ویژگی های این نرم افزار است .
دانلود نسخه 8.2 بدون کرک:
برای در یافت این فایل به :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزاری قوی جهت بالا بردن سرعت adsl و dsl دوستانی که از خطوط Adsl استفاده میکنند
Download DSL Web hosting 2.8
این مجانیش
[IMG]http://ir-dl.com/***********/dslDboxN180.jpg[/IMG]
dslhost28.zip 0.98M , free
دانلود :
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم پولیشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download DSL Speed 3.9 Full Featured Version
dslx39.zip 1.34M , 30 days evaluation
دانلود :
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود :
ببینید که این سریال روش جواب می دهدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
TL43ZJODJ1
Last edited by sezar & sanaz; 27-08-2007 at 19:12.
میشه یه جا دیگه اپ کنید(یه جایی غیر از مگا اپلوداز رپید بدتر من که هیچ وقت نمیتونم ازش دانلود کنم میگه تولبار رو باید نصب کنی)
راستی ورژن برنامه اخرین ورژن هست دیگه؟(وایا کرک هم همراهش هست؟)
با تشکر از زحمات شماجناب Shahvand جان
با سلام
اين سريال براي پوليش جواب ميده:
DSL Speed V4.0
User Name : TEAM TBE
Serial : PDDI33L6JTW6
لينك مستقيم دانلود :
Internet Cyclone برنامه ای قدرتمند برای بهینه سازی و افزایش دویست درصدی سرعت اینترنت شما
کنترل کامل بر اتصال خود به اينترنت توسط OnlineEye Pro v2.0 B2
Internet Tweak افزايش سرعت اينترنت و نرم افزارهای اينترنتی !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که تغییر محسوسی ندیدم عزیز
خب شما با کدوم تغییر بسیار محسوسی دیدی؟
فعلا بهترین نرم افزار که سیستم رو هم به هم نمیریزه همین هست
بهت پیشنهاد میکنم هاردت رو یه بار با Perfect Disk دیفرگ کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)