سلام دوست عزیز!!
حالا این روش را امتحان نمایید. این روش شما باید اسم پوشه های مخفی خود را باید بدانید در غیر آن نمیتوانید از این مطلب استفاده کنید.
در کادر Run کلمه cmd را تایپ نموده و کلید اینتر را فشار دهید.
زمانی که صفحه cmd باز شد، در کادر آن عبارت زیر را تایپ نمایید.
attrib -h -s D:\Mina
در عبارت بالا D اسم درایو D شما واقع در My Computer میباشد و Mina اسم پوشه ای هست که بوسیله ویروس کامپیوتر شما مخفی شده است.شما میتوانید در عوض D اسم درایو دلخواه تان را قرار داده و در عوض Mina اسم پوشه پنهان شده را بگزارید. اگر شما کد را درست بنویسید و مسیر را درست وارد نمایید، میتوانید پوشه هایتان را آشکار بسازید. اما تنها شرطی که وجود دارد اینست که شما باید اسم پوشه هایتان را بفهمید در غیر آن نمیتوانید پوشه هایتان را از حالت مخفی در آرید. توجه کنید که این کد را برای هر پوشه بطور جداگانه وارد نموده و کلید اینتر را فشار دهید.
مثلاً من میخواهم پوشه Farahmand را که درایو F کامپیوترم قرار دارد و مخفی شده است، با استفاده از این کد آشکار نمایم و من کد را در صفحه cmd چنین وارد میکنم.
attrib -h -s F:\Farahmand
بعد از ظاهر ساختن پوشه مذکور، حالا میخواهم پوشه Songs را آشکار سازم بناً باز هم بدون بستن صفحه cmd کد را چنین وارد نموده و اینتر میزنم:
attrib -h -s F:\Songs
میدانم که این روش خیلی خسته کن میباشد و ممکن شما اسم بعضی از پوشه های تان را فراموش نموده باشید اما فعلاً من روشی دیگری بنظرم نمیرسد. من در جستجوی پیدا کردن راه حل برای مشکل شما هستم و فعلاً شما این روش را امتحان کنید.
امیدوارم با این روش تا حدی مشکل تان را حل سازید.
نتیجه را حتماً اطلاع دهید.!
مؤفق باشید!!
فرهمنــــــــــد