نوشته شده توسط mahdy2021
![]()
شما ظاهرا امار هاردهاي مكستور تو ايران رو نداري![]()
امار زيادي از عملكرد مزخرف اين هارد داره توي يك فروم ديگه گزارش ميشه كه ديگه شما رو از خريدن هارد مكستور پشيمون ميكنه .
نوشته شده توسط mahdy2021
![]()
شما ظاهرا امار هاردهاي مكستور تو ايران رو نداري![]()
امار زيادي از عملكرد مزخرف اين هارد داره توي يك فروم ديگه گزارش ميشه كه ديگه شما رو از خريدن هارد مكستور پشيمون ميكنه .
می گی چه هاردی به خریم ؟؟؟
هارد وسترن در دنيا اوله يك بار تستش كن صداي كم و سرعت بالا توي تستها هم اول وسترن بعدشم فكر كنم هيتاچي باشه يا سوم هست بعدش مكستوره مكستور در جهان 4 است
هارد وسترن خوبه. هارد Seagate خیلی عالیه ولی من ندیدم جدیدا.
seagate 2vom ast
western is best
lord_theone جان همیشه نمی شه به اطلاعاتی که این سایت ها می دن اعتماد کرد. بعضی ها که اصلا سمت و سو دارن و به عنوان تبلیغات برای یه شرکت خاص کار می کنن. بعدش هم هر سایتی معیار های خودش رو داره. مثلا در مورد هارد یه سایت ممکنه سرعت براش مهم باشه و بگه فلان مدل بهترینه. یکی ممکنه استحکام و ضد ضربه بودن هارد براش مهم باشه و بگه بهمان مدل بهترینه. احساس می کنم به جای اینکه شما بگی چی بهترینه بفرمایید که فلان سایت به فلان دلیل به فلان ترتیب رده بندی کرده. به صرف اینکه یه سایت یه مدل رو خوب یا بهترین اعلام کنه که اون مدل بهترین نمی شه.
من هم با نظر رشيد جان موافقم . من خودم بهترين معيار گذاشتم رضايت مصرف كننده. وقتي خواستم هارد ساتا بخرم از چند نفر كه خودشون از مكستور استفاده كرده بودم چيزي جز تعريف نشنيدم.الان هم خودم 5/1 ساله كه با مكستور كار مي كنم و تا حالا مشكلي نداشتم حالا بعدن ببينيم چي ميشه.
در اين مورد بار ها توضيح دادم بچه ها در بازار ايران بهترين هارد ها به ترتيب WD - Seagate - Maxtor - Sumsung هستن ولی Maxtor به دليل گارانتی خوب فروش بالايی داره من خودم با Seagate خيلی حال ميکنم واقعاً کارش حرف نداره صدای کم سرعت بالا WD هم که خيلی خوب هست ولی ظريف هست و به درده ايرانی جماعت نميخوره Sumsung رو هم ولش کن ولی در کل به دليل برگشتی کم بالاترين فروش و واردات رو در ايران Maxtor داره
Rashidahwazian جان Seagate هر مدل اش رو خواستی بگو دارم
مگه آدم هارد مي خره كه خراب باشه هارد سالمه هارد سامسونگم سالمه ولي ببين كاراييش چطوره وسترن الان مي بينم 4 ساله داره كار مي كنه سالمه سالمه خيلي توپه تنها هاردي است كه سرعت واقعي داره 10000 rpm هاردهاي ديگه فكر نكنم اينقدر باشن البته روشون نوشته بعدشم وسترن 3 سال گارانتي داره اول وسترن را تست كنيد بعد ايراد بگذاريد چون ارزونتر از مكستوره بايد بزنيد تو سرش بنده خدا چه گناهي كرده اين فروشنده ها اكثرشون چون مي خوان سود بيشتري كنن از قديم به ماها گفتن وسترن ظريفه و... ارزون بودن دليلي بر بد بودن نيست از كساني وسترن دارن سوال كنيد يكيش خوده من من اول مكستور داشتم حدود 5 تا مكستور تا حالا عوض كردم اما حالا وسترن دارم خيلي هم راضيم كم صدا و پر سرعت
سلام . هارد من 120 مكستور هستش. خيلي صدا مي كنه . در ضمن سه چهار ماهه كه بيشتر نخريدمش و فكر مي كنم 10 بار هم فرمت كردم و الان كه ويندوز اكس پي بالا مي خواد بياد قبل از صفحه ي welcom و بعد از اون logo ي ويندوز كه نوشته Windows xp experience يه دقيقه طول مي كشه تا صفحه ي welcom ظاهر بشه. چشه؟ چيكار كنم؟ چي بگيرم؟ از گارانتي مي تونم استفاده كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)