تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 39

نام تاپيک: طراحي Structure شبكه ..

پروفشنال mkoleiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام. من روش دوم رو پیشنهاد میکنم. که هم از نظر هزینه مناسب میباشد و هم از نطر دنگ و فنگ و هم مرایایی که وایرلس داره. توسعه شبکه هم آسانتره. فقط یک مقدار سرعتش پایین تره که فقط تو فایل های سنگین قابل لمسه.

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خوب اين بحث كلا مثل اينكه منحرف شد ..

تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام
    گابانا جان چرا میگی منحرف شد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خوب بذار ساده ترش كنيم ..

اول اينكه طرح دادن اصلا نياز به تايپ نداره - حداقل اولش ... بعدش در توضيحش مي تونيد تايپ كنيد !!

فرض كنيد قراره براي يه شبكه سرويس هاش رو طراحي و معرفي كنيد . اگر مايكروسافتي نگاه كنيم چه سرويس هايي رو پياده سازي مي كنيد ؟

اميدوارم اين يكي رو ديگه كار كنيد روش .. !

اينم يه نمونه ..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض طراحي قدم به قدم

سلام
    من هم زياد متوجه منظور گابانا نمي شوم .
    در خصوص پيشنهاد آقاي كليني براي استفاده از واير لس در حال مطالعه هستيم .

در ضمن در طرح كابلي اگر به جاي استفاده از سه سويچ 24 پورت براي هر دو بلوك از شش سويچ 16 پورت براي هر بلوك مستقل استفاده كنيم به اندازه قابل توجهي از هزينه هاي كابل كشي كاسته ميشود . زيرا حداقل 400 متر كابل در هر دو بلوك كمتر مصرف ميشود
    همچنين بنا داريم اگر ممكن باشد براي اتصال اين شش سويچ كه فاصله آنها از همديگر حداكثر 50 متر است از كابل استفاده كنيم و مبدل نوري و فيبر را حذف كنيم . به اين ترتيب هزينه ها به طور قابل توجهي كاهش مي يابد

اما يك نگراني وجود دارد . آيا اگر شش عدد سويچ را بطور سريالي به هم وصل كنيم سرعت دسترسي همه مشتركين يكسان خواهد بود يا كه خير .
    نگراني ديگر فاصله هوايي است كه كابل بايد بين دو بلوك مجاور طي كند . هم به لحاظ استقامت در مقابل كشش وزني و هم به لحاظ قرارگرفتن در نور آفتاب . كسي مي گفت اين كابلها زير نور آفتاب دو ماه هم دوام ندارد . اگر از دوستان كسي در اين زمينه اطلاعاتي دارد كمك كند .

تاريخ عضويت
    Mar 2005

6

من هم زياد متوجه منظور گابانا نمي شوم .
    نمي دونم شايد من يكم كج و كوله حرف مي زنم !

از اين ساده تر ديگه نمي تونم بگم - شما طراح شبكه اي .. بهت مي گن براي ما سرويس هاي شبكه مون را طراحي كن.
    چه سرويس هايي بكار مي بريد و به چه دليل ؟ ( بدون توجه به تحليل نياز شبكه )
    حداكثر تعداد سرويس ها امتياز بيشتري داره .

-----------------------------

اين همه مي گفتيد شبكه شبكه خو اينم يه بحث شبكه ..!
    نمي دونم چرا كسي حال نداره يه دو تا كلمه اينجا فحش بنويسه كه بابا Gabana بي خيال شو !! :دي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض طراحی قدم به قدم

سلام گوبانا
    اگر درست متوجه شده باشم منظور شما این هست که چه سرویسهائی را می خواهیم در شبکه داشته باشیم . امیدوارم درست متوجه شده باشم . و حالا پاسخ

وقتی من طراحم و کسی به من مراجعه کند که برای او یک شبکه طراحی کنم ابتدا از وی میپرسم که شبکه را به چه منظوری می خواهد استفاده کند . سفارش دهنده مهم است . اگر سفارش دهنده یک اداره دولتی است .خوب نیازمند یک سرویس تبادل بدون کاغذ (paperless) هستند که یک سرویس نرم افزاری است و لی اگر سفارش دهنده یک مرکز نظامی است احتمالا آنها به دوربین های مداربسته تحت شبکه نیاز خواهند داشت . اگر یک مجتمع آپارتمانی است احتمالا بیشتر دسترسی به سرویس اینترنت مد نظر هست .
    هرچه سفارش دهنده بخواهد آن را طراحی می کنیم .
    حتی اگر بخواهند از ویدیو کنفرانس بهره ببرند شبکه باید پرسرعت طراحی شود و نهایتا" با اطلاع از نیازهای سفارش دهنده طراحی انجام میشود.

تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

آره گابانا
    منم تقریبا با timas موافقم. آخه مثلا شما توی شبکه ای که Internet access مطرح نیست سرویس nat و یا rras و یا نرم افزاری مثل ISA دیگه به چه دردت میخوره؟
    یه کم توضیح بدی ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اي خدا ..!

باشه , من يه طرح مي دم بهتون - شما بر اساس و براي من محيط Service و Application شبكه ام را طراحي كنيد
    ( بعنوان طراح )

اگر بعد از اين طرحي كه مي دم نتونيد مسئله رو جمع كنيد خودمو مي كشم ! : دي

تا امشب مي نويسم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض طراحي قدم بقدم

سلام دوستان
    راستي حالا آقاي گوبانا شما همش اصرار داريد روي ساختار و ما هم درست متوجه نميشويم .
    شما بيا در اين طرحي كه ما مي خواهيم به اجرا در آوريم نظرت را مطرح كن و مثلا بگو چنين سرويسهائي را در طراحي شبكه در نظر بگيريد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •