ممنون پیمان جان !
من که فقط نسخه اولش رو بازی کردم و زیاد ازش خوشم نیومد. امیدوارم این یکی بهتر باشه ...
ممنون پیمان جان !
من که فقط نسخه اولش رو بازی کردم و زیاد ازش خوشم نیومد. امیدوارم این یکی بهتر باشه ...
مطمئنا بهتره ! اصلا مگه Rockstar بازی بد میسازه ؟! تازه این که دیگه قراره برای کنسول های نسل جدید هم بیادممنون پیمان جان !
............
تریلر هایی از این بازی :
[/]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین تریلر بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین عکس های بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بازی های راک استار معمولا از لحاظ اخلاقی دچار مشکل هستند این هم مستثنا نیست دوستان!
كي ريليز ميشه ؟؟
! W O Wچه بازیه خیلی عالیه گرافیکشم بیسته بیسته ممنون
راستی که ریلز میشه؟
بازی 7 اکتبر 2008 در آمریکای شمالی و 10 اکتبر 2008 در اروپا منتشر خواهد شد.
تاخیر خورد... به پست 19 مراجعه شود.
من نسخه اولش رو تو Ps2 بازی کردم تا آخرشم رفتم بازی باحالی بود .
تا عرضه نسخه psp فقط 3 روز مونده
براي xbox360 و ps3 هم 20 اكتبر يعني 16 روز ديگه منتشر ميشه
من بي صبرانه منتظر اين بازيم
هر 3 شماره قبلي رو هم تموم كردم
كار rs هم جالبه كه فقط براي pc شماره دوم رو زده
بازي هاي قوي بودند
اينم BOXSHOT نسخه XBOX 360
![]()
Last edited by pedram_sad; 04-10-2008 at 01:15.
تفاوتي از نظر بازي ( به جز گرافيك ) بين نسخه psp و دو كنسوله ديگه هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)