تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: من می خوام بدونم با چه سیستمی میشه flight simulator x رو توی حالت مناسب و با فریمریت مناسب اجرا کرد

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

چشم بسته غیب میگید ؟؟؟!!!!! خوب معلومه که با این سیستم میشه بازیهای 2 سال آینده رو هم روان بازی کرد
    من که دارم گرفیکم رو از 7600 جی اس به 8400 جی تی تغییر میدم 140 تومن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من می خوام بدونم با چه سیستمی میشه flight simulator x رو توی حالت مناسب و با فریمریت مناسب اجرا کرد
    دوست عزیز ، بابت انتخاب این شبیه ساز به شما تبریک میگم ولی متاسفانه این برنامه و حتی نسخه پیشین آن FS2004 احتیاج به یک سیستم بسیار قوی دارد. جالب بدانید اگربر فرض شما برنامه را با فریم ریت قابل قبول 24 اجرا کنید بعد نصب هواپیماها و فرودگاههاو سایر برنامه های افزودنی به آن FS Add-on دچار افت شدید در FPS خواهید شد پس اگر می خواهید حرفه ای با این شبیه ساز کار کنید باید آینده نگری کرده و بدنبال FPS بالاتر در حالت بدون Add on باشید.
    واضح هست مانند بسیاری از برنامه ها با گرافیک سنگین در FS کارت گرافیک سپس RAM و CPU به ترتیب مهمترین قسمت ها می باشند هر چندکه رفتار مدلهای مختلف این قطعات در قیاس با یکدیگر در FS مشابه سایر برنامه ها نیست! . با این حال فکر می کنم از آنجا که حساس ترین قطعه VGA هست این دو مطلب زیر شما را در انتخاب درست کمک خواهد کرد. (البته حداقل RAM 2GB و CPU اگه از سری اینتل انتخاب کردید E6600 به بالا را در نظر بگیرید).
    فراموش نکنید Microsoft تقریبا 3ماه پیش Sp1 را برای FSX عرضه کرد که امکان استفاده از CPUهای چند هسته ای در آن فراهم شد و از طرفی راندمان گرافیکی آن حداقل 30% بهبود پیذا کرد.)

این سایت معرف حضور علاقمندان به سخت افزار که هست که در قسمت نمودارهای مقایسه کارتها گرافیک می توانید FPS یا frame per second انها را با هم در Resolution های مختلف مقایسه کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    در دو باکس اول مدل های VGA و در باکس سوم یعنی Choose Benchmark باید Flight Simulator X را انتخاب کرده و go...

مقاله زیر هم مال آقای تورج مرصعی که اکثر دوستان درگیر با FS ایشان را می شناسند و در سایت تخصصی خودشان می تونید بخونید ، مطالب مفیدی در این باره داره:
    کد:
    موفق باشید

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •