تایید میکنم
نوکیا سایروکو از همه گرونتره
یک میلیون و 200 تومن
فکرشو بکن پسر...
کدوم آدمی همچین پولی میده..
تایید میکنم
نوکیا سایروکو از همه گرونتره
یک میلیون و 200 تومن
فکرشو بکن پسر...
کدوم آدمی همچین پولی میده..
الماس سیاه سونی اریکسون رو کسی دیده
300,000 دلار
بله
خوب اگه بخوای اونجوری حساب کنی میشه به نوکیا 6600 قاب طلای 24 عیار انداخت 3 ملیون تومان فروخت...
فکر میکنم گراترین گوشی مربوط باشه به گوشیی که پیتر الوسیون ساخته که هر سال چهار تا از این گوشی ها ا وارد بازار میکنه که دو طرف گوشی دارای 50 قطعه الماس و دکمه های چار طرفه گوشی دارای طلای 18 عیار و دو عدد الماس نایاب بسیار گران قیمت است که قمیت این گوشی معادل 30 عدد BMW سری 5 یا 7 عدد لامبورگینی گالاردو است که با این حساب قیمتش در میاد حدود 1 میلیارد و دویست میلیون تومان که اولین گوشی خریداری شده از طرف یک تاجر روس برای زنش بودهاین هم عکسش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این مطلب رو تو مجله جی اس ام خوندم...
ولی پسر چقدر خوشگله این گوشی
بزار به بابام بگم واسم میخره.!
عکسی که گذاشتی واقعی نیست , نمیگم خدای ناکرده دروغ میگی ولی بهتره عکس واقعی از گوشی باشه .
چون ممکنه روی حساب خیلی از طرحهای مفهومی که به این شکل ارائه میشه , خبرگزاری های بزرگ خبر سازی کنند .
![]()
هرچی فکر کنی
مدل shift که فعلا عرضه نشده و اگر هم عرضه بشه خیلی گرونتر از advantage در میاد. شما یه نگاهی به امکانات این دو تا بنداز. shift کجا و advantage کجا.... اصلا فکر کنم دلیل عرضه نشدن shift این باشه که htc نتونسته این گوشی رو تولید کنه یا اینکه قیمتش اونقدر بالا در میاد که عرضه اون بی فایده س.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)