سلام اینم از اولین کار این آقای استرالیایی ! باورتون نمی شه ! خیلی رندرش عالیه :
باور ندارید ؟
My very first Quest-Demo![]()
سلام اینم از اولین کار این آقای استرالیایی ! باورتون نمی شه ! خیلی رندرش عالیه :
باور ندارید ؟
My very first Quest-Demo![]()
محسن جان خودت تا حالا چیزی نساختی؟
من هنوز دارم یاد می گیرم ولی الان به راحتی می تونم همون ماشینه ( که می گفتی مثل Nfs ) هست را بسازم ! روش کار می کنم همینجا می ذارم ...
ببخشید لینک دانلودش را ندارید ؟
من حدودا" یک سال هستش با این نرم افزار آشنا شدم ولی فقط عکس هایش را دیدم و فیلم هایش را ...
این لینک دانلودشه که من در پست آخر گذاشتم :
اگر هم دسترسی به اینترنت پر سرعت برای دانلودش ندارید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محسن جان میشه یه توضیح بیشتر در مورد برنامه نویسیش بدی؟ آخه بالاخره به یه زبونی باید ربط داشته باشه ...
نزدیک به چه زبانیه ؟ من ورژن ۲ این نرم افزار را از نرم افغزار طلایی خریده بودم ولی تا بیام بفهمم اصلا محیطش چه جوریه سیدیش خراب شد من هم هیچی نفمیدم . خودت تا چه سطحی بلدی ؟
نمی شه دقیقا گفت چه زبانیه ! ولی مثل اینکه ساختارش C هست ! ببینید ! کانال های مختلفی است که ما باید آنها را به هم وصل کنیم تا برنامه مورد نظر ما به دست بیاید ! حالا شما بگید ! کدام برنامه است که اینطوری باشه که دقیقا بشه گفت برنامه نویسی Quet دلفی هست یا یه چیزه دیگه ؟
ورژن 2 که خیلی قدیمیه ! هیچی نداره ! من 3.6 جدید ترینشه که احتما قراره 4 هم بیاد که فکر نکنم حالا حالا ها بیاد !
به زودی یک بازی می ذارم ! زیاد بلد نیستم ! تازه دارم یاد می گیرم ! ولی خوب ! تا الان هم خیلی چیز هاشا بلدم ! حداقل نصفش را ...خودت تا چه سطحی بلدی ؟
میشه یه نمونه از کدهاش رو بزاری تا به فهمیم چه جوریه . یه که هم از این کانال ها بیشتر بگو .قدرت گرافیکش چطوره .
ممنون
Last edited by hossein_dig; 23-08-2007 at 23:02.
کد هاش را باید با عکس بزاریم ... :میشه یه نمونه از کدهاش رو بزاری تا به فهمیم چه جوریه . یه که هم از این کانال ها بیشتر بگو .قدرت گرافیکش چطوره .
گرافیکش هم در سطح عالی هست ... فوق العاده !
آیا نسخه دموش میشه کمپایل کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)