سلام
نسخه 360این بازی خوشبختانه همون تاریخ قبلی یعنی 27 آگوست(2 روز دیگه!) عرضه میشه.عرضه نسخه Pc تا 5 سپتامبر عقب افتاده و Ps3 هم 14 سپتامبر .
سلام
نسخه 360این بازی خوشبختانه همون تاریخ قبلی یعنی 27 آگوست(2 روز دیگه!) عرضه میشه.عرضه نسخه Pc تا 5 سپتامبر عقب افتاده و Ps3 هم 14 سپتامبر .
نقل و قول از sam_fisher07
وی تصمیم گرفت تا ادامه ای غیر مسقیم با نام Stranglehold برای فیلم پوست کلفت بسازد. شما در نقش تکو یلا باید مثل فیلم به بازی بپردازید و داستان بازی بعد از اتمام آن فیلم روایت می شود. تکو یلا (اگر درست تلفظ کرده باشم) پس از اینکه سال ها در هنگ کنگ به نبرد با خلافکاران پرداخت بر اثر اتفاقات ناگواری سرنوشت زندگی اش عوض می شود. توسط خلافکاران روسی همسر او دزدیده می شود و او باید برای نجات همسر خود و البته انجام ماموریتش به مقر این خلافکاران یعنی شیکاگو برود. و ادامه داستان را که به گفته سازندگان خطی روایت می شود را روشن سازد ... . داستان بازی در شیکاگو و هنگ کنگ روی می دهد.
در اين بازي چانگ يون فت (بازيگر چيني فيلم هارد بويل جان وو) صدا و چهره خودش رو در اختيار سازندگان بازي قرار داده. به علاوه داستان بازي در Stranglehold به 18 سال بعد از فيلم هارد بويل مربوط ميشه.همچنين شخصيت اول بازي(كه فت نقشش رو بازي ميكنه) حركات آكروباتيك و زيبايي(مثلا شيرجه زدن روي ميز) رو انجام ميده كه مانندش رو قبلا در فيلم هارد بويل و ديگر فيلم هاي اكشن بخصوص در فيلم هاي جان وو(face of) ديديم.در عكس هاي قبلي اگه دقت كنين بعضي از حركاتش رو ميبينين.(بالا)
فكر كنم اين داستانو تو اول تاپيك نوشته بودن !!
به نظر من كه به حد كافي قانع كننده بود.
با این تفاسیر یک سیستم بسیار خفن برای اجرا میخواد
من توی بازی مورتال کمبات برای playstation2 تو قسمت تبلیغات بازیش یه بازی دیدم که برای play2 قراره بیاد و تقریبا تو همین مایه های strongehole بود حالا اسمش یادم رفته
ظاهرا که همینطوره .
فعلا تو سیستمی که اعلام شده چیزهایی مانند Cpu دو هسته ای . رم 2 گیگ و کارت گرافیک 512 مگ از نوع 7800 یا بالاتر و X1300 و بالاتر دیده میشه که امیدوارم این مینیمم سیستم نباشه .
بازی های زیادی امسال برای PC با موتور Unreal 3 داریم.یکیشم همینه...
من یه دمو خفن ازش دیدم وقتی که مرحله تموم شد فقط اسکلت بندی ساختمون مونده بود.
بقیه ساختمون اومده بود پایین. کف کردم. تازه از در و دیوار و سقف هم بالا می رفت. چیز توپیه!!!
سلام
بازی الان در دسترسه !
البته فعلا فقط واسه 360 دارا...
Pc هم به زودی میاد !
بازی از گیم اسپات نمره 7 گرفته . البته نسخه X360 . احتمالا Pc هم همین نمره رو می گیره .
اما اون دوستهایی که می گفتن مکس پین چیه ، این بازی رو بچسب ، حالا فرق دو بازی رو متوجه میشن .
نسخه Pc هم عرضه شد . در 4 دی وی دی میشه در بازار پیداش کرد . حجمش خیلی بالاست .
اون مینیمم سیستم مورد نیاز وحشتناک هم ظاهرا واقعیت داشته . مثل اینکه باید بی خیالش بشیم .
البته کسانی که نسخه X360 رو بازی کردند میگن که بازیش به شدت تکراریه و خسته کننده .
میتونم بپرسم روی هارد چه مقدار حجم میگیره
در ضمن cpu 2 هسته ای باید چقدر باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)