تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 55

نام تاپيک: ال جی یا سامسونگ

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...بابا دوستان از ما واردترن اما به نظر من:
    99% مانیتور های 17 اینچ بازار رزولوشن 1280*1024 دارن....پس باید ببینی کدومشون کیفیت رنگ بهتری دارن.اینم میسر نیس جز کنار هم قرار دادن اونا که مغازه دارای محترم اینکارو براتون کردن!!!!
    اما برای این قیمت:
    ال جی=1760tr
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سامسونگ=bf 1750-bf1740
    کد:
    کد:
    البته به قیمت هاش توجه نکن من فقط برای مقایسه گزاشتم...یکی از بچه ها تو بازار کارش فقط ال سی دی هست قیمت گرفتم همرو 10-15 ارزونتر میداد!!!
    من تا حالا این قیمت lcd نگرفتم هر چی گرفتم بالای 450 بوده ولی اینا هم با توجه به قیمتشون خوبن....
    اگه 19 میخوای مدلی که رابرت گفتن هم هست....

نگفتی برات خیلی مهمه روشنایی و کیفیت؟؟؟یا اینچ مهمه؟؟؟یا هر دوش؟؟؟یا فقط قیمتش؟؟؟
    در کل اینایی که گفتم تو این رنج و چون ال جی و سامسونگ خواسته بودی....
    (مقایسه بین تصاویر یادت نره...تو خرید عجله نکن..تصمیم نهایی رو که گرفتی همینجا یه قیمت بگیر از من یا بچه ها)

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من برا خونه میخوام فقط قیمت برام مهم هست مارک هم مهم نیست هر کدوم در کل بهتره(چون زیاد با کامپیوتر کار میکنم میخوام ال سی دی بگیرم)
    راستی یه مدل زیراکس دیدم فروشندش میگفت تنها ال سی دی بازاره که شیشه محافظ داره قیمتش هم 305 بود اطلاعاتی در موردش داری
    راستی یه نظر دیگه بدید چی بخرم مارک واینا رو کاریش ندارم توی قیمتی که گفتم هر کدوم بهتره(برای خونه به نظر شما کیفیت باید بهتر باشه یا روشنایی یا هردو ؟ )
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین یکی کارش عکس و ادیتش هست براش کیفیت رنگ مهمه یکی کارش ادیت فیلم هست روشنایی مهمه...اما اگه برای خونه و کار معمولی میخوای لازم نیس زیاد دقت و وسواس به خرج بدی....تمرکزت رو بده رو همون مدل هایی که گفتیم و حتما با هم خوب مقایسه کن سر فرصت....زیادم به حرف دلال ها اهمیت نده چون برات دون میپاشن...
    موفق باشی

داره خودمونی میشه vahoodonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مانیتور ال سی دی فقط و فقط سامسونگ و مدل Bf1750 به نظر من بهترین است و الان میتونی با قیمت 290 تومن با گارانتی 2 ساله سام سرویس تهیه کنی راستی 6 ماه اول از شروع گارانتی اگه مشگلی برای مانیتور به وجود بیاد که عمرا به وجود بیاد بدونه هیچ سوالی یکدونه آکبند بهت میدن
    وکلام آخر اینکه سامسونگ خیلی بهتر از ال جی است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آقا solo سامسونگ اتفاقا تازه داره میاد روی دور . من تا حالا کیفیت سی آر تی هاشو ندیدم تا الان که یه سی آر تی مدل mb17940 رو دیدم . گفتم ال جی آشغال . اصلا چی داره این ال جی . واقعا کیفیت تصویرش عالیه

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

آقا solo سامسونگ اتفاقا تازه داره میاد روی دور . من تا حالا کیفیت سی آر تی هاشو ندیدم تا الان که یه سی آر تی مدل mb17940 رو دیدم . گفتم ال جی آشغال . اصلا چی داره این ال جی . واقعا کیفیت تصویرش عالیه
    مثلا سامسونگ چی داره؟
    چرا تعصبی نظر میدین دوستان
    اون پست بالا هم که bf 1750 رو پیشنهاد داده خودشم همین مدل رو داره. همه هرچی دارن بهترینه

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من سهیل هستم.
    سامسونگ از اول رو دور بوده ولی تازگی ها چون قیمت (و کیفیت)رو اورده پایین همه گیر تر شده.
    همون طوری که سامسونگ رو گزاشتی پیش ال جی و ازش تعریف میکنی حالا سامسونگ رو بزار کنار یه توشیبا یا سونی...عمرا دیگه نگاهشم نمیکنی!!!!!

مثلا سامسونگ چی داره؟
    چرا تعصبی نظر میدین دوستان
    اون پست بالا هم که bf 1750 رو پیشنهاد داده خودشم همین مدل رو داره. همه هرچی دارن بهترینه
    تایید میشه.

تا مدل بهتری رو نبینیم فکر میکنیم اونی که داریم از همه بهتره!!!!من خودم اصلا از ال جی و سامسونگ استفاده نمیکنم ولی دوستمون خواستن و ما هم معرفی کردیم ولی نظرمون رو تحمیل نمیکنیم vahoodonline.

ولی به این دوستمون که میخواد بگیره اطمینان میدم همونایی رو که گفتیم بهترین هستن تو این رنج.فقط مقایسشون مونده که اونم به عهده ی خودش هست.

داره خودمونی میشه vahoodonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازهم تکرار میکنم Bf1750 بهترینه ولی تازگیها Bf1731 هم آمده که بد نیست در هر صورت فقط سامسونگ

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ما که بدتر گیج شدیم کدوم رو بگیریم

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

جناب solo_88
    شما توی مایه های200 تا 250 نهایت 300 چی رو پیشنهاد میکنید؟
    ما که بدتر گیج شدیم کدوم رو بگیریم

شک نکن همین مدل رو حساب و تجربه ام میگم خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •