وقتی بخوان برا یه خونه یا بخصوص آپارتمان تلفن وصل کنند به جای که از مرکز مثلا واسه آپارتمان 10 تا سیم بکشن یکی میکشن رو فرکانسهای مختلف سیم به همین خاطر برای adsl دیگه جای رو سیم نمی مونه
وقتی بخوان برا یه خونه یا بخصوص آپارتمان تلفن وصل کنند به جای که از مرکز مثلا واسه آپارتمان 10 تا سیم بکشن یکی میکشن رو فرکانسهای مختلف سیم به همین خاطر برای adsl دیگه جای رو سیم نمی مونه
من رفتم adsl بگیرم گفت چون خطوط منطقه شما فیبر نوری شده نمیشه adsl بگیری
قضیه این چیه؟(مگه فیبر نوری تکنلوژی جدید وبهتر از سیمهای مسی نیست پس چرا adsl رو نمیشه از این خطوط گرفت؟)
بله متوجه شدم مرسی بابت توضیحتون
منم همین مشکلو دارم دقیقا امروزم رفتم مخابرات گفتن فقط باید صبر کنی همین. حالا تا کی خدا می دونه...واقعا یعنی کسی راهی سراغ نداره؟منطقه مخابراتی ما با هنر هست...منم شدید به Adsl احتیاج دارم...کسی پارتی چیزی نداره؟!!!!!!
ربطی به پارتی نداره . میتونی وایرلس بگیری از راصد فلکه ساعت یا از نیماد
وایرلس خیلی گرون در میاد
در ضمن دوست عزیز پارتی چیه سیستم سیم کشی و امکانات مخابرات ضعیفه و هنوز امکاناتش فراهم نشد
وایرلس گرون در می آد ...پارتی هم از این نظر گفتم چون یه سری می گفتن که اگه پورت خالی تو محلتون باشه می تونن مال شما رو از باکس در بیارن و مستقیم بکشن خط رو...اینکه پورت خالی تو محل هست رو شک ندارم چون یه دفعه از مخابرات برای تعمیر اومده بودن طرف چک کرد و گفت هست ولی من اجازش رو ندارم باید از یه جا جور کنی اجازشو...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)