بابا فقط يه مدت خواسي ثبت ميشه.تازه چند صد هزار نفر شايدم بيشتر مياد تو اينترنت و تازه شما با تاف هم كه زنگ مي زني اووووووووووو.اصلا معلوم نمي شه .اصلا چيز عجيبي هستش
بابا فقط يه مدت خواسي ثبت ميشه.تازه چند صد هزار نفر شايدم بيشتر مياد تو اينترنت و تازه شما با تاف هم كه زنگ مي زني اووووووووووو.اصلا معلوم نمي شه .اصلا چيز عجيبي هستش
عزیزم اگه بیفته دست اهلش که مشخصه چه بلایی سرت می یاد مثلا اگر هک بشه آی پی شما بیفته دست هکر!!!!!!!!! اونوقت...
بله شناسایی میشه !!!
اگر میخوای اینجوری نشه باید تمام مدتی رو که آنلاین هستی از ------ استفاده کنی !!
اینجوری دیگه ip شما شناسایی نمیشه !!!![]()
ببخشید مگه کاربرا گوسفندن که باید یه راهی برایه کنترلشون باشه؟
گوره پدره آمریکا ما چیکاره اونا داریم؟چرا قیمت و کیفیت خدماتشون رو با ما مقایسه نمیکنی؟
جوابم رو گرفتم، از همگی هم ممنونم. در ضمن مثل اینکه بعضی ها خیلی به خاطر این قضیه داغ کردن، لطفا خون خودتون رو کثیف نکنید![]()
ببخشید حالا من هم یک سوال دارم
با دیال اپ که ما هر دفعه یک ای پی داریم یعنی هر بارکه به اینترنت وصل می شیم یک ای پی جدید داریم چه طور ممکنه که این همه زحمت کشیده بشه تا ردپای ما رو که یک کاربر معمولی هستیم بدست بیارن .
البته قضیه در ای دی اس ال فرق می کنه و ما یک ای پی داریم و راحتتر می شه ردپا رو بگیرن .
البته سوالم بیشتر شبیه بحث بود اگه کسی حرفامو رد می کنه یا قبول می کنه درستش رو بگین من فقط
اطلاعاتی رو که خودم داشتم رو گفتم .
بله دوست عزيز حتي شماره تلفنتون رو هم ميدونند و آدرس و . . . ( فردا صبح بيا اطلاعات. كي وقت داري اعدامت كنيم؟؟)
هر بار كه به نت وصل ميشي همش ثبت ميشه
مثلا كي و در چه ساعاتي كانكت شدي و خيلي موارد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)