من دقيقا نميدونم شايد اگه قابل حذف نباشه بشه با فرمت كردن از شرش خلاص شد
من دقيقا نميدونم شايد اگه قابل حذف نباشه بشه با فرمت كردن از شرش خلاص شد
..............................................
Last edited by hemo; 21-08-2007 at 06:56.
حافظه داخلي گوشيت رو فرمت كن
واسه اينكار به ترتيب اين كليد ها رو بزن...
راست - ستاره - چپ - چپ - ستاره - چپ ستاره
يه منو باز ميشه برو روي Format Internal Disk
با اينكار هرچي نصب كرده بودي از دست ميدي ولي به ريسكش مي ارزه و از شر كريستال راحت ميشي
با سلام . من همین امروز عضو شدم و امیدوارم منو به عنوان عضو جدید بپذیرید.
متاسفانه من دیر به این گفتگو رسیدم، بعد از حذف برنامه عربی!!!!
خدمت شما عرض کنم که من هم اسمارت فون 990 رو خریدم که واقعا از اون راضی هستم، درسته یک وسیله خیلی حساسیه که باید در نگهداری از اون دقت کنیم.
قبل از هر چیز باید بدونیم که این تنها یک گوشی موبایل نیست بلکه اسمارت فون یا بهتره بگیم که یک کامپیوتر جیبی هستش که کاراییهای خیلی زیادی داره.
گوشی که من دارم فرانسوی اصله و مشکلی هم نداره، به خاطر سرعت پایین اینترنت نتونستم آپدیتش کنم، حتی تا 94٪ هم رسید اما یادم رفته بود که قبل از آپدیت کردن کاملا شارژش کنم که تا 94٪ که رسید خاموش شد.
حالا منظور من از این جملات چیه!؟
منظور من اینه که شانس آوردم که اصل فرانسویش رو گیر آوردم وگرنه مثل بقیه دوستان که در موقع آپدیت و قطعی دستگاهشون هنگ، ریستهای مکرر و حتی بارها شنیدم که نیاز به فلش کردن پیدا میکنن.
اما با اینکه من نزدیک به 20 مرتبه اینکار رو کردم اما به خاطر سرعت کم اینترنت و قطی اون نتونستم موفق بشم. اما تا کنون هیچگونه مشکلی برای گوشیم به وجود نیومده.
نرسیدم که به شما بگم پاکش نکید چون ممکنه گوشیتون دچار مشکل بشه.
من بارها این برنامه رو نصب و حذف کردم اما مشکلی برام پیش نیومد، حالا شما چرا اینطور شد، ممکنه بخاطر حذف نادرست باشه البته من یک اشتباهی کردم که گوشیم رو یک بار بیخود و بیجهت ریست مستر کردم که باعث شده دیگه نه برنامه عربی نصب بشه و هم اینکه برای ارسال، گزینه اینفرارد غیر فعال شده اما اینفرارد میگیره که این رو باید مطرح کنم چون خیلی سعی کردم ولی نتونستم..
در انتها اینو میخوام بدونید که اگه گوشی شما اصل اصل اصل باشه نباید با این برنامهها مشکلی داشته باشه..
موفق باشید..
دوست شما .. موسوی![]()
من پیشنهاد میکنم 990 رو فورمت یا ریست مستر نکنید و منتظر بشید که راهی بهتر براش پیدا بشه..
سعی میکنم برای شما راهی پیدا کنم... امیدوارم !!!![]()
مبارك باشه
ولي يه نكته : اگه منظورت از اصل بودن گوشي به خاطر يه ليبل پشت گوشه كه نوشته شده باشه Made in France كه بايد بگم نيست ... چون از اين ليبلها رو همه ميتونن توليد كنن و بچسبونن پشت گوشي
پارسال كه فرانسويش 560 تومن بود من خريدم ... پشتش رو كه باز كردم ديدم همه جاش نوشته Made in China ... حالا مقايسه كن با اين 990 هاي 340 تومني !!!
اگه چين هم باشه هيچ مشكلي پيش نمياد... چيني ها مثل ما ايراني ها چيز بد توليد نميكنن ..درجه 1 و 2 و 3 دارن كه بيشتر چون 3 مياد تو ايران فكر ميكنيم همه محصولاتش بده
مثلا شما laptop ميخري با مارك Sony - زيرش هم نوشته Made in JAPAN by TOKIO فكر ميكني واقعا ژاپنيه؟
كافيه بازش كني متوجه بشي كه نيست ...
درثاني برنامه كريستال عربي هيچ كركي نداره و هيچ راهي هم نداره جز راهي كه گفتم ..الان ماههاست كه كسي نتونسته راه حلي واسش پيدا كنه جز فلش كردن !!!
اگه اساتيد و دوستان ميتونن چنين خدمتي بكنن بگن يا علي ... اعلام كنن ما هم استفاده كنيم
اين كه شما ميگي گوشي بايد اصل باشه هيچ ربطي نداره.من گوشيم m600 هست و همون اوايل هم كه اومد خريدم اما با اين برنامه مشكل داره.
دوستان سلام
دیپلمات جان گفتی با ریختن فونت فارسی میشه فارسی خوند اگه ممکنه بیشتر توضیح بده برامون
ممنون بابت توضیحتون...
مستر ریست کردم درست شد...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)