چيني ها هميشه هر ماركي رو بزنن خراب ميكنن
چيني ها هميشه هر ماركي رو بزنن خراب ميكنن
اینایی که میترکن تقلبین بعدشم شاید اصلا وقتی گوشی دستت نیست بترکه زیاد ناامید نشید
اگه ادرس ومشخصات رو مي زدي برات مي فرستاد.
اگه دستمون بتركه خوب ميشه ميتونيم از شركت نوكيا بابت اين كار پول بگيريم ( پول وده )
تو اون سایتی که معرفی شد مشخصات باتری رو که زدید اگر پیغام مشکلدار بودن باتریرو دیدید معلوم میشه که باتریتون امکان داغ شدن بیش از حدرو داره.
البته تا اونجا که من براساس اطلاعاتی که کسب کردم میدونم تا حالا توی ایران همچین اتفاقی نیوفتاده.
اینرو هم بدونید که با این گندکاری که شرکت چینی برای نوکیا انجام داد، نهتنها فروش نوکیا تو جهان و سوددهی این شرکت بزرگ پایین اومد، بلکه وجهه اونرو هم خراب کرد.
مواظب خودتون و گوشیهاتون باشید.
منم تایید می کنم
اونا هم به همین راحتی پولو دو دستی تقدیم میکنن میگن و یااگه دستمون بتركه خوب ميشه ميتونيم از شركت نوكيا بابت اين كار پول بگيريم ( پول وده )
دوست عزیز فعالیت های بازرگانی و تبلیغاتی و سوپسید گیری و ... رو در انجمن موبایل مطرح نکنید !
اصلا موضوع اینجا یه چیز دیگس ! شما اومدی میگی Only Sony Ericsson ؟
خب یعنی چی ؟
چی رو ثابت کردی ؟
نه دوست عزیز چینی ها جنس های توپی دارند ولی بدبخت ها یه سری اینها جنس های ارزان می زنند و اون هایی که در آمد کمتری دارند مجبور می شوند جنس تقلبی چینی بخرند جنس های چینی 3 ورجن داره اون هایی که در ایران همشون دسته 3![]()
دوست عزیز چرا داغ کردی ییهو
منظور ایشون اینه که باتری های سونی اریکسون تقلبیش نیستمن که ندیدم هنوز ایشون درست می گویند چون تا حالا 7 نفر با این باتری های نوکیا ترکیدن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)