فقطاون یکیها سرعتشون خیلی کمهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقطاون یکیها سرعتشون خیلی کمهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه.منظور من این بود تصاویری رو که میگیریم چه جوری توی خود سایت به نمایش بزاریم.نه اینکه فقط لینکشونو بدیم.الان کاری که بچه ها میکنن چه جوریه؟خود تصویر رو توی سایت به نمایش درمیارن.اما چطوری؟
من که Ctrl اینا حالیم نیست فقط یک دکمه روی کیبوردم هست که عکس پرینتر روشه به نامه Prt-sc Sys Rq اینو میزنم عکس میگیره بعد هم دکمه Start رو میزنم از بازی میاد بیرون بعد تو Start میرم تو All Programs بعد هم Paint رو پیدا میکنم اونجا میرم تو Edit بعد هم Paste بعد هم Save میکنم
این که دیگه Ctrl اینا رو نمیخواد به همین سادگی بود![]()
یک عکس کوه و خورشید اون بالا میبینی پیش رنگ و ... ولی قبلش برو عکس رو توی یکی از سایتا برای عکست یک لینک بگیر بعد که لینک رو گرفتی Copy کن و بعد کلیک کن رو همون کوه و خورشید بعد لین رو بده
تموم شد![]()
همه ی اینکارار رو کردم.اما عکسم رو نمیدونم چرا نمیاورد.(منظور رو تصویرش ضربدر میزد یعنی قابل نمایش نیست)پسوندش باید چی باشه؟bmp قبول نیست نه؟
باید JPG-JPEG-JPE-JFIF باشه
البته اینایی رو که گفتم یک گزینس اونجامن اسم کل گزینه رو نوشتم
![]()
يه چيز ديگه هم هست وقتي اين عكسه روميزني يه نوار اون بالا مياد هرچي توش نوشته بايد پاك كني
من برای paste کردن گفتممن که Ctrl اینا حالیم نیست فقط یک دکمه روی کیبوردم هست که عکس پرینتر روشه به نامه Prt-sc Sys Rq اینو میزنم عکس میگیره بعد هم دکمه Start رو میزنم از بازی میاد بیرون بعد تو Start میرم تو All Programs بعد هم Paint رو پیدا میکنم اونجا میرم تو Edit بعد هم Paste بعد هم Save میکنم
این که دیگه Ctrl اینا رو نمیخواد به همین سادگی بود![]()
برای Paste کردن یک نوار اون بالاس بزن رو Edit بعد هم Paste کن![]()
راه ساده تر براي past كردن : ctrl + V كه ايشون توضيح دادن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)