نه من ورژن 4 رو هنوز نگرفتم ولی تو ورژن 3 هر 5 تا dvd رو ایمیج گرفتم اینا اومدن کرکها رو تو اتوران گذاشتن یعنی حتما باید به طریق اوتران نصب بشه نمیشه بری تو خود سی دی و نرم افزار رو نصب کنی چون اون داخل خبری از کرک نیست
نه من ورژن 4 رو هنوز نگرفتم ولی تو ورژن 3 هر 5 تا dvd رو ایمیج گرفتم اینا اومدن کرکها رو تو اتوران گذاشتن یعنی حتما باید به طریق اوتران نصب بشه نمیشه بری تو خود سی دی و نرم افزار رو نصب کنی چون اون داخل خبری از کرک نیست
توی ورژن 3 که cs3 بود!
در مورد کرک هم نمی دونم خوب آدم همیشه از دی وی دیش استفاده می کنه دیگه!
البته فکر نکنم با ایمج مشکلی داشته باشه!
در ضمن شما از سایتش می تونید اونو سفارش بدهید تا به صورت پیک موتوری با ارسال رایگان به تمام نقاط تهران فرستاده شود!
(توصیه می شود:مخصوصا با این بی بنزینی)
قضيه اين 5 ديويدي و 8 ديويدي چيه؟
من يه مجموعه خريدم كه 5 تا ديويدي داره
دوستاني كه لرد دارن، امتحان كنن ببينن ميتونن VS.Net 2005 رو نصب كنن؟
موقع نصب اين پيغام رو ميده
Please Insert:Visual Studio 2005 DVD
مجموعه جدید Lord قرار بود در یک پک 5 DVD 9.5 Layer باشه که متاسفانه به دلایل معلومی نشده و آن را به 10 عدد DVD تبدیل کرده اند که متاسفانه تمامی اتوران های این نرم افزار که برای DVD های با ظرفیت بالا طراحی شده بود در نسخه هایی که به این سبک اومده در بازار کلان بهم ریخته است و در کل میشه گفت اتورا ن اصلان نداره
اما پیشنهاد می کنم بگیریدش چون واقعان مجموع کاملی است که واقعان ارزشش رو داره![]()
با عرض معذرت شدید!
1-ببخشید من تا بحال دی وی دی 9.5 گیگ ندیدم
2-دلایلش هم معلومه من که گفتم!
3-10 تا نه 8 تا
4-تنها بر روی جلد این نرم افزار اشتباه شده.در تمام اتوران ها و فهرست و سرچ نرم افزار و بر روی لیبل سی دی همه گی اصلاح شده و همگی از کیفیت خاص خود برخوردارند !
پس اگه شما این مجموعه را ندارید یا حتی اطلاعاتی در مورد آن ندارید تایپیک ندهید!با هم با عرض معذرت!
خیلی دوست دارم این کارو بکنم ولی حالش نیست
توی ورژن 3ش که می شد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)