اگه يكي تعداد ستاره هاش بره بالا، چي ميشه ؟ بهش اضافه حقوق ميدن؟؟؟
از نظر من سيستم امتياز دهي اين فاروم و تقريبا تمامي فاروم هاي ديگه هيچ اهميتي نداره...
ولي من سيستم بن كردن اين سايت كمي مخالفم. چون يه بار منو بدون هيچ اخطاري بن كردند...
اگه يكي تعداد ستاره هاش بره بالا، چي ميشه ؟ بهش اضافه حقوق ميدن؟؟؟
از نظر من سيستم امتياز دهي اين فاروم و تقريبا تمامي فاروم هاي ديگه هيچ اهميتي نداره...
ولي من سيستم بن كردن اين سايت كمي مخالفم. چون يه بار منو بدون هيچ اخطاري بن كردند...
با خط اول حرفت 100% موافقم اضافه حقوق که نمیدن !اگه يكي تعداد ستاره هاش بره بالا، چي ميشه ؟ بهش اضافه حقوق ميدن؟؟؟
و دو مورد بن کردن باید بگم شما نمی دونی که قبلا کسایی عضو این سایت شدن که بیش از 20 بار برای همیشه اخراج شدن و دوباره بر گشتن و باز هم بن ...
حالا شما حتما یه قانون مهم رو زیر پا گذاشتی دو روز بن شدی فکر کنم مثلا بی احترامی کردی
شما اگر خودت مدیر بودی اعضا میومدن با هم کل کل می کردن و فروم رو از مسیرش منحرف می کردن بن نمی کردی ؟
نه من مخالف این طرحم.
به كاربراني كه تاپيك هاي خيلي جالب و پر طرفدار زدن امتياز داده بشه.خيلي خوب ميشه
حالا به فرض كه امتيازم بدن شما هم از همه بيشتر داشته باشي مدير سايت كه نمي شي؟
منم با اینکه هر پستی یک امتیاز داشته باشه موافق نیستم
اگه یک دکمه تشکری چیزی باشه که به جای پست تشکر از اون استفاده بشه بهتره اینطوری هم میشه به ازای هر تشکر یه امتیاز گرفت
عزیز اگر با هر پست یه امتیاز داشته باشیم که تعداد امتیازامون با تعداد پستا برابر میشه ! منظور دوستان هم همین تشکر بوده که مدیران اصلی کاملا مخالف این موضوع هستند و زیاد روش بحث شده.منم با اینکه هر پستی یک امتیاز داشته باشه موافق نیستم
اگه یک دکمه تشکری چیزی باشه که به جای پست تشکر از اون استفاده بشه بهتره اینطوری هم میشه به ازای هر تشکر یه امتیاز گرفت
واسم مهم نیست
چون میام اینجا واسه اینکه از مطالبش استفاده بکنم
از تنهایی در بیام
پس از 1 روز خسته کننده که از سر کار میام واقعا لبخند و آرامش بهم دست میده
اتفاقا سیستم امتیاز دهی خوبه تازه اگر تعداد پستهای مفید شما در یه بخش جمع شده باشه شنا میشی کاربر فعال همون بخش . من که واسه امتیاز نمی یام پی سی . اینجارو واقعا دوست دارم تازه 2 بار بن شدم
بچه ها انگار شما توقع دارين که به تعداد هر يه پست که ميزنين 50 تا امتياز بگيرين!
مگه مسابقه هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)