سلام.
ما یه ذره اغراق کردیم ولی با کدوم دوربین موبایل می شه اینجور عکسی رو از نزدیک گرفت. فاصله گوشی تا جسم 2 سانت هستش. بهترین دوربین دیجیتالی تا اونجایی که من میدونم 1 سانت عکس می گیره!
سلام.
ما یه ذره اغراق کردیم ولی با کدوم دوربین موبایل می شه اینجور عکسی رو از نزدیک گرفت. فاصله گوشی تا جسم 2 سانت هستش. بهترین دوربین دیجیتالی تا اونجایی که من میدونم 1 سانت عکس می گیره!
اینم یه عکس از لباس. فقط به خاطر به هم نریختن صفحه اندازشو کوچیک کردم.
![]()
با هر گوشی و هر دوربینی میشه چنین عکسی رو انداخت. فقط کافیه یه ذره بین بگیری جلوی لنز گوشی. پس ربطی به کیفیت دوربین 6630 نداره. با 6600 هم میتونی از این عکسها بگیری با کمک یه ذره بین. ملت رو گذاشتی سرکار خوشت میاد ؟
آقا درست می گید ولی با یه ذرهبین نمیشه این کارو کرد باید یه لنز دوربین گیر بیارید.اگه اجازه می دادید طریقه کار رو با عکس می خواستم بگم اما مگه مهلت می دید. این کار هم به مگا پیکسل و ... ربطی نداره.
شما با یه دوربین ساده هم می تونید عکس هایی به شفافی دوربین دیجیتالی بندازید. شما برای واضح شدن عکس های دور تر می تونید از عینک نزدیک بین استفاده کنید. با این کار چیز های دور خیلی واضح می شن.
یه جورایی برای گوشیتون عینک بزنید
من برای این 6630 رو معرفی کردم چون محافظ لنز جلوش تعویض می شه و درست اندازه خیلی از لنز های دوربین هست.![]()
سلام
دوستمون یه ذره اغراق کرده اما واقعا معتقدم عکس هاش با کیفیته
دوستان کیفیت عکس رو 1 مگاپیکسل یا دو مگاپیکسل بودن تعیین نمیکنه این یعنی سایز عکس چقدر هست
من میگم عکساش با دو مگا برابری میکنه
یه عکس از کا 750 رو به 1280 در 960 ریسایز کنین با عکس 6630 مقایسه کنین خودتون به این نتیجه میرسید...
جالب بود...استفاده کردیم
این عکس هایی که گذاشتی همشون نویز دارن
البته من خودم 6630 دارم و از همه لحاظ ازش راضی هستم مخصوصا از صفحه نمایشش ولی به دوربینش اعتماد ندارم آخه یه دوربین دیجیتالی کانن دارم و نمیشه حتی کوچکترین مقایسه ای بین کیفیت هاشون انجام داد
اما با ذره بین نمیشه
دوستانی که می گن میشه بهتره برن لنز ساز بشن آخه شرکتهایی مثل کارل سایز و واریو به چنین مهندسینی نیاز داره چون قیمت لنز هاشون خیلی پایین میاد
با هر دوربینی میشه همچین عکسهایی گرفت!! اگرم فوکوس داشته باشه که.....
جالب نیست.
سلام.
عزیزان من تقریبا یه لنز درست کردم که بعد از ظهر عکسش رو براتون می زارم. خیلی راحت تعویض می شه.
یه عکس از تو آیینه انداختم که کیفیت خوبی داره البته یه خورده دستم لرزیده.
اینم عکس:
![]()
وحید جان چشات چه خوشگله
اینم با 6630 گرفتی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)