Mobecode
یک نرم افزار واسه کد گذاری روی Symbian 9.1 ,9.2 حالا نمی دونم روی گالری یا Message جداگانه قفل می گذاره یا نه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mobecode
یک نرم افزار واسه کد گذاری روی Symbian 9.1 ,9.2 حالا نمی دونم روی گالری یا Message جداگانه قفل می گذاره یا نه...
Bluetooth Messenger
این یکی واسه BlueTooth Chat هست خیلی به درد میخوره...
Bloover 2
این که واقعا به درد می خوره این نرم افزار تحت جاوا هست اگه گوشیتون جاوا Support بکنه که تمام گوشیهای symbian 9.1 , 9.2 جاوا Support می کنن این نرم افزار روی گوشی شما کار می کنه.کار این نرم افزار پیدا کردن Contact List و خواندن Inbox بقیه از طریق BlueTooth هست البته فکر کنم این نرم افزار توسط بقیه دوستان تو تاپیکهای مختلف معرفی شده باشه.
دوستان عزيز لطفا" اگه كسي نرم افزاري براي ديدن سرعت cpu N95 داره معرفي كنه.من چند تا برنامه دارم كه سرعت cpu رو اشتباه نشون ميدن.ممنون
NSysInfo v1.16 S60.3rd
PhoNetInfo v1.6.0
سوال ديگه اينكه نرم افزاري براي طراحي تم و ويرايش تم براي N95 هست؟ البته روي pc نصب بشه.
Last edited by mahdi-mb; 07-10-2007 at 20:28.
من که هرچی گشتم پیدا نکردم ولی چراغ قوه رو می دونم که اصلا نیست.
حالا خودتون اینجا یه سری بزنید اگه نبود بگید چندتا لینک دیگه هم بگذارم.
اینم نرم افزار چراغ قوه! اگه کار کرد پیام بدین، منو هم دعا کنین که یه 8 گیگ بخرم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جای قسمت نقطه نقطه نقطه بنویسین:g-s-m-a-r-i-a-.-c-o-m
البته اون خط های بین حروف رو حذف کنین...اگه نمی ذاشتمشون بازم خطی خطی می کرد!
Last edited by aslanaslan; 27-10-2007 at 06:28.
صفحه باز نمیشه اگه خودت دانلود کردی آپلودش کن یک جای دیگه تا بشه بگیریمش![]()
مطمئن هستین؟ ادرس رو درست نوشتین؟ باز میکنه...جای اون خط خطی ها بنویسین جی اس ام آریا دات کام
در ضمن پسورد نرم افزار 25600 هست... اگه بازم اشکال داشت بگین آپ لود کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)