طرحي جديد برا آزار و اذيت مردم.....در ضمن آقايون سواد ندارن بلوتوث رو ردوبدل نميکنن و بلوتوث يک سختاقزاره و باهاش فايل رد و بدل ميشه؟!
طرحي جديد برا آزار و اذيت مردم.....در ضمن آقايون سواد ندارن بلوتوث رو ردوبدل نميکنن و بلوتوث يک سختاقزاره و باهاش فايل رد و بدل ميشه؟!
بلوتوث بازی ممنوع !![]()
واقعا که به قول دوست عزیزمون با بلوتوث فایل رد و بدل میشه نه این که![]()
-------
به نظر من که منظورش این هست کسی فایل ها رو پخش کنه !
که اومده سوتی داده, وگرنه توی ایران ما هر کی 2-3 تا موبایل داره ! روی فایل هاش قفل و ...........
پلیس هم بیات 3 سوته فرمت !
از اینا بعید نیست بگن از فردا استفاده از هرگونه گوشی بلوتوث دار ممنوع ؟
تو مترو هم هست. چند وقت پیش با چند تا از دوستم تو مترو بودیم و بلوتوث بازی میکردیم.یک دفعه یک شخصی وسط راهرو اسم بلوتوث یکی رو صدا کرد و گفت این کیه. رفیقم جواب نداد بعد اومد بالا سر ما و یک دستگاه داشت و دستگاه رو نگاه کرد و گفت کدومتونین.رفیقم خودشو معرف کرد بعد طرف رم گوشی رفیقم رو گرفت و داخل دستگاه گذاشت و پس داد.بعد متوجه شدم رم فرمت شده. یارو می گفت پلیس مترو هست.این رو از چند نفر دیگه هم شنیدم.
واقعا كه نيروي انتظامي ابروي هر چي ايراني هست را برده
فقط نيروي انتظامي نيست . . . نهادهاي ديگري هم هستند كه اينجا عضو دارن . . . اون هم چه عضوهاي فعالي
دستشون درد نكنه دارن گل مي كارن
عجب دنیای عجیبی
پلیس برای خدمت به مردم است
با گیر دادن به لباس یا موبایل و موها ...........
من که رو گوشیم فقط mp3 دارم البته همشون هم خارجی هستن (انگلیسی)
اونا که انگلیسی نمی فهمن حتماً من رو به جرم جاسوسی دستگیر می کنند
از اين روز ها انتن مخصوصش رو هم نصب ميكنن......
عجب تراژیک !!! چه قدر وحشیانه بوده این عمل یارو . من اگه بودم میزدم دک و پوزش رو نرم می کردم. شاید توش یه چیز مهمی می بود. از فردا میان کامپیوتر های مردم رو هم چک میکنن و هاردهاشون رو فرمت میکنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)