آخه تنظيمات نمي خواد من سيستمم تا يه هفته هم روشن بوده 24 ساعته هيچ اتفاقي هم نيافتاده براش !!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
آخه تنظيمات نمي خواد من سيستمم تا يه هفته هم روشن بوده 24 ساعته هيچ اتفاقي هم نيافتاده براش !!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
Last edited by J A V I D; 16-08-2007 at 23:53.
من بعيد ميدونم كه اشكال سخت افزاري داشته باشه چون اگر داشت در يك زمان خاصي به نقل از خودتون بين 12 تا 13 ساعت قفل نميكرد احتمالا مشكل ديگه اي باشه
راستي ويندوزت را عوض كردي يا نه ؟
با سلام!
اگر يادت باشه در يه تاپيك پرسيده بودم چطوري ميشه بدون عوض كردن ويندوز، ويندوز رو تعمير كرد ... يادته؟
و اونجا هم گفتم كه حال عوض كردن ندارم ( يعني حال دارم ولي به خاطر نرم افزار ها و ... نمي تونم! ) و هنوز هم عوض نكردم .... پس در نتيجه احتمالات اينطوري شد:
فن كارت گرافيك يا ديگر قطعات كامپيوتر يا ويندوز .... كه خودم هم الان ديگه فكر مي كنم اشكال در ويندوزه!
با تشكر از شما
گل محمدي جون فدات شم مطمئن باش كه سخت افزاريه و ربطي به تنظيمات ويندوز نداره .
منم كه گفتم ويندوز باسه اين بود كه گفتم شايد ويندوزش ويروسي چيزي گرفته باشه
با سلام!
نه بابا ... اصلا ويروس نيست!
يا نرم افزاريه يا سخت افزاري!( چشم بسته غيب گفتم )
يا از ويندوزه يا از فن و اين حرف ها! خودم هم گير كردم!
شما به پست بالايي من دقت نكردين
من ميگم چون اگر ايراد سخت افزاري بود هر موقع كه دلش ميخواست خودش هنگ ميكرد نه اينكه بعد از 12 ساعت
بعدش p30time اگه برنامه محافظ صفحه نمايش نصب كردي اونم پاك كن
اگر حال عوض كردن ويندوز نداري و زورت مياد بايد كار با برنامه هاي بكاپ گيري و ايميج گيري را ياد بگيري
مثلا من هيچوقت از آنتي ويروس استفاده نميكنم فقط بعضي وقتها نصب ميكنم و آپديت ميكنم و كل سيستم را ويروسيابي ميكنم همين
هر موقع هم كه ويندوز دچار مشكل شد با برنامه IMAGE to DRIVE در عرض 3 دقيقه ويندوز را عوض ميكنم حالا نظرت چيه؟
با سلام!
آره عزيز اين هم فكر خوبيه ...
كار با Norton Ghost رو هم بلدم!
با تشكر
خوب اگه اينطوره پس نگو نميتوني ويندوز عوض كني
من خودم برنامه IMAGE to DRIVE را ترجيح ميدهم
اما خوب نورتن گاست هم از بهترينهاست
ولي حقيقتش هارد من كه 320 گيگ ساتا 2 هست اونو نميشناسه
واسه همين از IMAGE to DRIVE استفاده ميكنم
با سلام!
عزيز اسم برنامه رو مطمئني همينه؟
من هرچي سرچ ميكنم لينكي ازش پيدا نمي كنم ....
اگر تونستي اسم كامل برنامه رو بذار ... با تشكر فراوان
یه تاپیک داشتیم توی انجمن کامپیوتر فکرمیکنم...
دوستان اونجا بحث جالبی کرده بودند...موارد طولانی تر از 45روزهم بود
من خودم تا حدود 1ماه هم شد که غیرازمانیتور چیزدیگه ای رو خاموش نمیکردم ....مشکلی هم پیش نیامد(البته شراط سیستم پایدار وبدون پروسس بود)
ازنظرتئوری میشه سیستم رو درحالت ایده آل(دما (تهویه )ی مناسب و کارکرد صحیح سیستم عامل وهمینطور پایداری سخت افزاری )کاملا روشن گذاشت ومشکلی هم پیش نمیاد...مگه این که یکی از موارد بالا مشکل داشته باشند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)