اگه اینها توی ایران بیاد دیگه سونی اریکسون نسلش منقرض میشه .
نوکیا N95 رو هم کسی نمیخره .
پس معلومه یه جایی یه کسی یه جوری زیرآب سامسونگ رو زده که گوشیهای خودش بیشتر فروش بره ( البته پارس قائم به تنبلی شهره است ) .
الان فک من افتاده رو نافم
اگه اینها توی ایران بیاد دیگه سونی اریکسون نسلش منقرض میشه .
نوکیا N95 رو هم کسی نمیخره .
پس معلومه یه جایی یه کسی یه جوری زیرآب سامسونگ رو زده که گوشیهای خودش بیشتر فروش بره ( البته پارس قائم به تنبلی شهره است ) .
الان فک من افتاده رو نافم
همه گوشي ساز هاي ديگه گوشي ميسازن كه دوربين داشته باشه - سامسونگ دوربين ميسازه كه سيم كارت هم بخوره !!!!
نه خیر این گوشیا فقط در کره فروش میره و کاری به پارس قائم نداره . جون فقط جی اس ام 1900 رو دارن و ایران جی اس ام 1800 و 900 رو داره اینجا آنتن نمیدن !
پس به گفته شما نمیشه هر گوشی رو وارد ایران کرد و از اون استفاده کرد
بله همین طور . من هم تو فکر بی 600 خیلی رفته بودم ولی دیدم که توی مشخصاتش نوشته جی اس ام 1900 .
البته با اومدن اپراتور سوم ممكنه اين مشكل هم حل بشه اخه اين اپراتور قصد داره نسل سوم همراه رو هم ارائه كنه
اگه مدل P9000 رو ببینی میگی " سامسونگ لپ تاپ ساخته که سیم کارت هم میخوره "
ولی منطق بازار بین المللی اجازه نمیده این مدلها توی تمام کشوها پخش بشه .
Last edited by CD-RW; 18-08-2007 at 10:15.
دوستان سلامهمه گوشي ساز هاي ديگه گوشي ميسازن كه دوربين داشته باشه - سامسونگ دوربين ميسازه كه سيم كارت هم بخوره !!!!
دقیقا پست بالا تایید میشه
من این گوشی رو ندیدم اگه میشه عکسی یا لینکی ازش بده ببینمشاگه مدل P9000 رو ببینی میگی " سامسونگ لپ تاپ ساخته که سیم کارت هم میخوره "
ولی منطق بازار بین المللی اجازه نمیده این مدلها توی تمام کشوها پخش بشه .
تا اون جایی که من می دونم htc بهترین ها رو تو این زمینه می زنه ولی اینم بگم که لپ تاپ داریم که سیم کارت بخوره
ميشه يه عكس يا لينك ازش بزاري؟ شبيه JasJar نيست؟
ببخشید ربطی به موضوع تاپیک نداره ولی این هم عکسهای P9000 که خیلی ها میگفتند مال سونی اریکسون هست
این هم یک عکس با کیفیت از این گوشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by CD-RW; 20-08-2007 at 12:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)