دوست گرامی خواهشا بی خیال این چور سوالات (علت اينكه دلفي كارا كمه چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ) باشید
در هر زمینه ای تعدادی مشغول هستند به کسی ربطی نداره که کسی می خواد دلفی کار کنه یا غیره به کسی ربطی نداره که دلفی کارها کم هستن یا زیاد
دوست گرامی خواهشا بی خیال این چور سوالات (علت اينكه دلفي كارا كمه چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ) باشید
در هر زمینه ای تعدادی مشغول هستند به کسی ربطی نداره که کسی می خواد دلفی کار کنه یا غیره به کسی ربطی نداره که دلفی کارها کم هستن یا زیاد
به نام خدا
با سلام
کی گفته دلفی ضعیفه خود من چند تا قفل نرم افزاری نوشتم که حرف نداره !
در ضمن هلو با دلفی نوشته شده همین کافیه !!!
البته این تاپیک قدیمیه و فکر نکنم پست من سودی داشته باشه اما دلفی برای شروع خوبه.
شرمنده اما یکم قدیمیه.
الان پایتون به سادگی برای شروع هست.
سلام
والا تا اونجایی که من سراغ دارم دلفی کار خیلی هم زیاده!!!!!
بعد یکی هم سراغ دارم در شرکتش 15 برنامه نویس حرفه ای دلفی داره و برنامه هایی می نویسن که شاید کل بچه های این انجمن دلفی جمع بشیم شاید 50 درصد یکی از برنامه هاشو بتونیم درست کنیم به کسی برنخوره فقط خواستم بگم تو ایران کاربرد دلفی خوبه من خودم ، وی بی، سی،سی شارپ،پاسکال هم کار کردم به نظر من سی شارپ از همه بهتره ولی چون تو ایران فعلا خوب جا نیفتاده زیاد ازش استفاده نمی کنن برای اثبات صحبت های من می تونید یه روز به نیازمندیهای همشهری یه نگاهی بندازید یا داخل سایت های کاریابی !!!
اینم بگم که اگه هی بخوای از این شاخه به اون شاخه بپری فایده ای نداره
یکیشون رو انتخاب کن و ادامه بده
Last edited by DrXoX; 02-10-2007 at 20:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)