تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: از كار افتادم مودم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه دوست عزیز ویروس نیستش و دو تا هم نیستن یه دونست اسمش delsim که تو پروسش dc.exe می نویسه
    این یه نرم افزاره برای dial up کردن که در استارت آپ خودش اتوماتیک میره تو پروسه ها و دیال آپ می کنه و وقتی از دیال آپ میری این اررور رو میده که مودم در حال استفاده می باشد error 633
    البته من احتمال میدم مطمئن نیستم. آخه واسه خودم چند وقتی این جوری شده بود و من فکر می کردم که مودمم از کار افتاده.واسه فامیلمون هم این طوری شده بود...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    ولي ميشه در مورد 1 و 3 يه مقداري بيشتر توضيح بديد
    مورد های 1 و 3 که دوستمون گفت :
    1- راه انداز مودم رو چک کنید:باید بری تو کنترل پنل و modem and phone رو بزنی و در پنجره ی modem رو مودمت دوبار کلیک کن تو پنجرهی driver /update driver رو بزن و next اگه تونستی سیدی مودم رو هم بذار.
    2 ازش بپرسید احتمالا استباهی به پریز برق نزده:نه نزده مگه دیوونست؟...

مورد 3 رو از دوستمون باید بپرسی که منظورش از slot چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahsanx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض با سلام

نه دوست عزیز ویروس نیستش و دو تا هم نیستن یه دونست اسمش delsim که تو پروسش dc.exe می نویسه
    این یه نرم افزاره برای dial up کردن که در استارت آپ خودش اتوماتیک میره تو پروسه ها و دیال آپ می کنه و وقتی از دیال آپ میری این اررور رو میده که مودم در حال استفاده می باشد error 633
    البته من احتمال میدم مطمئن نیستم. آخه واسه خودم چند وقتی این جوری شده بود و من فکر می کردم که مودمم از کار افتاده.واسه فامیلمون هم این طوری شده بود...
    دوست عزیز اتفاقا من این مشکل رو دارم و میخواستم بعد از چک کردن لیست اشتراکها به انجمن ویروس برم و تاپیکی در این مورد بزنم . من تو

پروسسها و درایوها گشتم و این اسمها رو پیدا نکردم . اگه اطلاعاتی در این باره داری ممنون میشم منو راهنمایی کنی . من از برنامه سی ------

استفاده میکردم ولی موقعی که مدت زمان 1 ماهه اون تموم شد این اتفاق افتاد و من فکر کردم که این مشکل رو برنامه ایجاد کرده . بعضی وقتها

که تو اینترنت هستم خود به خود ارتباط من قطع میشه و وقتی دوباره میخوام کانکت بشم ارور میده که کامپیوتر شما یا یه کانکشن دیگه به اینترنت

کانکت هست و مودم در حال استفاده میباشد که برای کانکت دوباره باید حتما ری استارت کنم در ضمن اینو بگم که یه کانکشن جدید به اسم Intrrnet

connection درست میکنه که جای یوزر و پسورد نداره و به جای شماره نوشته 000 و زمان مشخصی نداره یعنی بعضی وقتها شبی 3 بار اینطوری

میشه و یا چند روز هیچ اتفاقی نمیافته . از دوستان اگه کسی میتونه کمک کنه . با تشکر
    Last edited by ahsanx; 21-08-2007 at 04:50.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اتفاقا من این مشکل رو دارم و میخواستم بعد از چک کردن لیست اشتراکها به انجمن ویروس برم و تاپیکی در این مورد بزنم . من تو

پروسسها و درایوها گشتم و این اسمها رو پیدا نکردم . اگه اطلاعاتی در این باره داری ممنون میشم منو راهنمایی کنی . من از برنامه سی ------

استفاده میکردم ولی موقعی که مدت زمان 1 ماهه اون تموم شد این اتفاق افتاد و من فکر کردم که این مشکل رو برنامه ایجاد کرده . بعضی وقتها

که تو اینترنت هستم خود به خود ارتباط من قطع میشه و وقتی دوباره میخوام کانکت بشم ارور میده که کامپیوتر شما یا یه کانکشن دیگه به اینترنت

کانکت هست و مودم در حال استفاده میباشد که برای کانکت دوباره باید حتما ری استارت کنم در ضمن اینو بگم که یه کانکشن جدید به اسم Intrrnet

connection درست میکنه که جای یوزر و پسورد نداره و به جای شماره نوشته 000 و زمان مشخصی نداره یعنی بعضی وقتها شبی 3 بار اینطوری

میشه و یا چند روز هیچ اتفاقی نمیافته . از دوستان اگه کسی میتونه کمک کنه . با تشکر
    تو ويندوزت يه كانكشن جديد ايجاد شده و خود به خود وصل ميشه به اينترنت
    شايد اينجوري مشكلت حل بشه :
    اول بايد اسم كانكشن رو پيدا كني ميري تو كنترل پنل رو Network Connections دوبار كليك كن و ببين اونجا به جز كانكشن خودت آيا كانكشن ديگه اي با اسم خاص وجود داره اگه داره اون رو پاك كن و اسمش رو به ياد داشته باش بعد:
    برو تو درايو ويندوز مثلا C
    البته اول SHOW HIDDEN FILES رو فعال كن چون اين پوشه مخفيه بعد برو
    به اين آدرس C:\Program Files\Common Files
    همون اسم كانكشن رو پيدا كن به صورت پوشه ي مخفيه (HIDDEN) از اونجا پاك كن و ريست.... شايد مشكلت همين باشه.
    Last edited by hassan_mojtahedi; 21-08-2007 at 10:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه matrix10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان اشكال كار را پيدا كردم.
    پيغام 678 كه باهاش مشكل داشتم از دوشاخه سيم بود كه ايراد داشت.
    با تعويض قطعات ابتدا سيم بعد دوشاخ متوجه شدم كه اشكال از اينجاي كار بوده.
    عجب سركار بوديم ها.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

6

دوستان اشكال كار را پيدا كردم.
    پيغام 678 كه باهاش مشكل داشتم از دوشاخه سيم بود كه ايراد داشت.
    با تعويض قطعات ابتدا سيم بعد دوشاخ متوجه شدم كه اشكال از اينجاي كار بوده.
    عجب سركار بوديم ها.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •