TV-Control _Java_Rus
اين هم لينكش :
شرمنده اگه يه كم دير شد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
TV-Control _Java_Rus
اين هم لينكش :
شرمنده اگه يه كم دير شد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه دانلود کردم امتحان می کنم بهت خبر می دهم
این هم سایتش اگه کسی چیزی فهمید خبر بده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید توش انگلیسی اش هم داشته باشه
دیکشنری آنلاین روسی به انگلیسی سراغ دارید
بچه لازم نيست زيادي زحمت بكشين
چون اين برنامه براي كنترل تلويزيون از طريق مادون قرمز نيست
بلكه اين برنامه كانالهاي تلويزيون را از طريق اينترنت نمايش ميدهد
اين تاپيك بسته شود
دوستان عزيز همچين چيزي كاملاً غير ممكنه و بهتون توصيه ميكنم اصلاً دنبالش نگردين و بهيچ عنوان هم اگه شنيدين وجود داره باور نكنين مگر اينكه كارخانه سازنده، اونو بصورت پيش فرض توي گوشي قرار داده باشه! وقتي اينو ميگم خيلي از دوستان گوشيهاي سيمبين رو مثال ميزنن كه خودمون ديديم توشون نصب شده و كار كرده! هوب عزيز من گوشيهاي سيمبين داراي سيستم عامل اند و ميشه با كمي تغييرات توشون هزاران كار با سيستم انجام داد! همونجوري كه توي كامپيوترهاي شخصي ما سيستم عامل كار ارتباط سخت افزارها و نرم افزارها رو انجام ميده و امكان استفاده هاي مختلف از طريق سخت افزارو به كاربر ميده، توي موبايلها هم به همين صورته و سيمبين و ويندوز موبايل هم نوعي سيستم عامل ان و وقتيكه شما برنامه irda mobile روي اونا نصب ميكني، سيستم عامل فرمان ميده كه اون سخت افزار (اينفرارد/مادون قرمز) تحت كنترل اين برنامه در بيآد و به اين صورت عمل ميكنه و فرمان بعد از پردازش به قسمت سخت افزاري اينفرارد ارسال ميشه و بعد از ساطع شدن اشعه توسط لنز و ارتباط با چشمي دستگاه دوم (تلويزيون يا پخش يا هرچيز ديگه) اون هم در جواب، عمل مورد نظر شمارو انجام ميده ولي گوشيهاي داراي پلتفرم جاوا وقتي كه فقط با يك پلتفرم كار ميكنن و امكانات يك سيستم عاملو در اختيار ندارن، چطور ممكنه بشه از سخت افزارهاي سيستمي استفاده هايي غير از اونچه كه توي پلتفرم براشون تعيين شده استفاده كرد؟!
سر کاریه کار نمیکنه!!!!!!!!!!!!!
روی n73 جواب نداد
چرا حتما وجود داره چون من یکی از این برنامه ها رو یکی از موبایل های nokia 7610 دیدم و مطمئنم هست
من داداشم همین الان رو 6600 خودش دارتش و کار هم میکنه...ولی جاوا نیست...به گوشی من هم نمیخوره...
از طریق اینفرارد هم کار میکنه...اینهمه هم نگید غیر ممکنه...
تایید می شود!!!بچه لازم نيست زيادي زحمت بكشين
چون اين برنامه براي كنترل تلويزيون از طريق مادون قرمز نيست
بلكه اين برنامه كانالهاي تلويزيون را از طريق اينترنت نمايش ميدهد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)