بیلچه خودمونیم بد جور تازه کار میزنی
البته من ایراد نمیگیرم خودم اولین کارم از این خیلی بد تر بود ولی لا اقل اولین کاری که آپ کردم درست بود
برو تمرین کن پسرم من آینده ی درخشانی رو در انتظار تو میبینم
بیلچه خودمونیم بد جور تازه کار میزنی
البته من ایراد نمیگیرم خودم اولین کارم از این خیلی بد تر بود ولی لا اقل اولین کاری که آپ کردم درست بود
برو تمرین کن پسرم من آینده ی درخشانی رو در انتظار تو میبینم
ایشالاه.برو تمرین کن پسرم من آینده ی درخشانی رو در انتظار تو میبینم
برنامه تست کننده سرعت پخش فایل فلش.
با اجرای این برنامه ی 7 کیلوبایتی می تونید سرعت اجرای فیلم فلش گوشی بر حسب فریم بر ثانیه اندازه بگیرید .
برنامه بسیار ساده هست و بر روی تمام نسخه ها کار می کند.
دانلود خود برنامه :
دانلود سورس برنامه : فایل flaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا گل کاشتی راتسی یه سوال اینا رو چه جوری میسازی؟
من فکر کردم فلش گوشی منظورتون فلش کردن گوشی با باکس هست.خنگما.
راستی روی 6300 هم جواب میده؟
قربونت .نوشته شده توسط ali reza majidi 14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والله این برنامه ها را با ADOBE FLASH PROFESSIONAL CS3 درست کردم. شما اگه یه هفته سعی در یادگیری کنی قشنگ می تونی برنامه هایی در این حد بسازی.
این برنامه از در واقع فقط یه کار ساده میکنه تعداد فریم های اجرا شده را بر زمان تقسیم میکنه . نتایج عمل هر 2 فریم یک بار رفرش میشه.
اگه می خوای دقیقتر توضیح میدم. فایل سورس هم خیلی به شما کمک می کنه.
من flash MX 8 رو توصیه میکنم عالیه دست همه برنامه های فلش رو از پشت بستهاین برنامه ها را با ADOBE FLASH PROFESSIONAL CS3 درست کردم
بیلچه جون این فایل سورس که باز نمیشه(با flash mx که باز نشد)فایل سورس هم خیلی به شما کمک می کنه.
این ورژن cs3 همون ورژن 9 فلش هست ( آخرین ورژن موجود ) . شاید فقط با خود این برنامه همین برنامه باز میشه.
این ورژن از فلش قابلیت ساخت کلیپ های اختصاصی برای موبایل هست.
دوستان در حال ساخت بازی دووز هستم. تا الان تمام مراحل طی شده و تنها بخش هوش مصنوعی !!! ش مونده .
الان یک ورژنشو ساختتم که دو نفره هست. ( دو نفر با یک دستگاه موبایل نه دو دستگاه ) که زیاد جالب نیست.
یا باید یه موتور هوشمند براش طراحی شه که شما با موبایلتون رقابت کنید یا بلوتوثی با دوستانتان بازی کنید که احتمل داره بازی تحت جاوا بشه .
بازی دووز
این بازی فعلا اینطوری هست که شما باید با خودتون بازی کنید.
برای بازی لز دکمه های 0 - 9 استفاده کنید.
ایشالاه این بازی یا بلوتوثی میشه یا یک نفره با موبایل بازی کنید.
این بازی 208 در 208 هست و روی 5500 فیت میشه و روی ماباقی گوشی ها کمی کشیده نشان داده میشه.البته مشکلی بوجود نمی یاره.
دانلود خود بازی:(5 کیلوبایت)
دانلود سورس بازی:(19 کیلوبایت)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبه بدونید تقریبا این بازی به این سادگی 600 خط کد نویسی داره !!
نظرات پیشنهادات خریداریم !
شرمنده پست شما رو ندیدم. بله روی 6300 خیلی بهتر از گوشی خودم اجرا میشه چون AS این گوشی 2 هست و AS سایر گوشی ها 1 هست.
اینم یه نمونه از یک بازی تووپ .
البته این یکی رو خودم نساختم از اینترنت پیدا کردم.
گذاشتم که ببینید اینجور بازی هایی رو هم میشه با فلش ساخت.
پیشتر این بازی را به عنوان سیمبین 9.1 معرفی کرده بودم ولی فهمیدم که بازی رو با فلش ساختند فایل swf شو پیدا کردم.
DAWN OF FLY
دانلود خود برنامه ( 245 کیلوبایت ) :
سورسش هم یافت نشد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)