تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 42

نام تاپيک: Help for "AGP" Card

اگه نباشه جاش خالی می مونه Lamerdsystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کارت شما گارانتی نداره چون این کارت واسه 2 یا 3 سال پیشه حتی اگه زمان خرید شما 6 ماه پیش هم باشه شامل گارانتی نمی شه دوما اگه پیچ شده باشه خوب حدود35000 یا 30000 بیشتر فکر نکنم باشه ولی کارت خوبیه اون اویل که اومده بود قولی واسه خودش بود من الان Pro Ultra این کارت رو دارم مثل شما هم 5 ماهه که خریدم ولی الان مشکل پیدا کرده باید بدم آواژنگ با هزینه تعمیر کنه!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

az komak hamegi sepasgozaram vali man shadidan moshkele mali daram va nemitonam systemam ro avaz konam
    khodam ham tarif ATI radeon 9600xt ro shenide bodam vali harchi to bazar gashtam gir nayavordam
    mishe begi az koja gheymat dari
    دوست من . این کارت ، کارت قدرتمندی بود البته در زمان خودش . من هم 3 سال پیش که داشتم سیستم جمع می کردم می خواستم همین کارت را بگیرم اما پیدا نمی شد . فقط مشکل اون اینه که یه مقدار قدیمیه و از پیکسل شیدر 2 پشتیبانی می کنه .
    همونطور که قبلا هم گفتم شما می تونی با کمی گشتن Radeon 1600Pro رو پیدا کنی که هم جدیدتره ، هم قویتر و هم از پیکسل شیدر 3 پشتیبانی می کنه .

امیدوارم chaos theory عزیز از دست من ناراحت نشه .

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

mother bord man pci expreess saport nemikone dostan lotf konid ye cart "AGP" be man moarefi konid
    دوست عزیز بهتر بود می گفتی agp8x یا 4x هست.اگه 8x باشه به نظر من همون 6200 عالیه.من که اصلا" گرافیک های ati رو قبول ندارم.(نظر شخصی منه شاید خیلی ها فقط ati دوست داشته باشند.)
    و اگه 4x باشه که امیدوارم نباشه از fx5500 بیشتر بگیری ضرر می کنی.
    موفق باشی

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

[quote=Lamerdsystem;1439551]کارت شما گارانتی نداره چون این کارت واسه 2 یا 3 سال پیشه حتی اگه زمان خرید شما 6 ماه پیش هم باشه شامل گارانتی نمی شه دوما اگه پیچ شده باشه خوب حدود35000 یا 30000 بیشتر فکر نکنم باشه ولی کارت خوبیه اون اویل که اومده بود قولی واسه خودش بود من الان Pro Ultra این کارت رو دارم مثل شما هم 5 ماهه که خریدم ولی الان مشکل پیدا کرده باید بدم آواژنگ با هزینه تعمیر کنه!!!!!!!!!!!!!!!![/quote
    عزیز من گارانتی این کارت در حال حاضر دست منه شما که ندیدی داری نظر میدی گارانتیشم تا سه ماه دیگه باقی مونده یعنی تا نوامبر 2007 مسئله دیگه هم اینه که شما چون کاسبی داری قیمت بازار رو میدی در صورتی که این کارت تو بازار گیر نمیاد همین الانش اینجا تو شهر خودمون اندازه قیمت خریدش واسش مشتری دارم اگه این مسئله رو اینجا مطرح کردم صرفا جهت راه انداختن کار دوستمون بود(با توجه به بودجه کمشون) نه کاسبی اشتباه نکنید لطفا

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز بهتر بود می گفتی agp8x یا 4x هست.اگه 8x باشه به نظر من همون 6200 عالیه.من که اصلا" گرافیک های ati رو قبول ندارم.(نظر شخصی منه شاید خیلی ها فقط ati دوست داشته باشند.)
    و اگه 4x باشه که امیدوارم نباشه از fx5500 بیشتر بگیری ضرر می کنی.
    موفق باشی
    به قول مدیر محترم انجمن GABANA عزیز واسه حرفی که میزنی دلیل بیار واست هزار تا دلیل لیست میکنم که 9600 از 6200 قویتره چون خودت جی فورس داری دلیل نمیشه که ATI بد باشه یه کم تحقیقات و مطالعه مانع زدن پست های الکی و بی منطق میشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کاسبی کردن تو انجمن مغایر با قوانین انجمنه و بنده مطیع قوانین هستم
    پستی که دادم صرفا جهت را انداختن کار دوستمون بود تو شهر خودم این کارت با بهترین قیمت فروش میره

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کارت شما گارانتی نداره چون این کارت واسه 2 یا 3 سال پیشه حتی اگه زمان خرید شما 6 ماه پیش هم باشه شامل گارانتی نمی شه دوما اگه پیچ شده باشه خوب حدود35000 یا 30000 بیشتر فکر نکنم باشه ولی کارت خوبیه اون اویل که اومده بود قولی واسه خودش بود من الان Pro Ultra این کارت رو دارم مثل شما هم 5 ماهه که خریدم ولی الان مشکل پیدا کرده باید بدم آواژنگ با هزینه تعمیر کنه!!!!!!!!!!!!!!!!
    عزیز من گارانتی این کارت در حال حاضر دست منه شما که ندیدی داری نظر میدی گارانتیشم تا سه ماه دیگه باقی مونده یعنی تا نوامبر 2007 مسئله دیگه هم اینه که شما چون کاسب هستی داری قیمت بازار رو میدی در صورتی که این کارت تو بازار گیر نمیاد همین الانش اینجا تو شهر خودمون اندازه قیمت خریدش واسش مشتری دارم اگه این مسئله رو اینجا مطرح کردم صرفا جهت راه انداختن کار دوستمون بود(با توجه به بودجه کمشون) نه کاسبی اشتباه نکنید لطفا

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به قول مدیر محترم انجمن GABANA عزیز واسه حرفی که میزنی دلیل بیار واست هزار تا دلیل لیست میکنم که 9600 از 6200 قویتره چون خودت جی فورس داری دلیل نمیشه که ATI بد باشه یه کم تحقیقات و مطالعه مانع زدن پست های الکی و بی منطق میشه
    اول اینکه چرا می زنی؟
    منم تا حالا حدود 4 تا گرافیک واسه خودم عوض کردم همش ge force می خرم.تا حالا هم نشده واسه کسی سیستم ببندم و گرافیکش رو ge force نذارم.دلیل این نیست که کارت گرافیک خودم ge force . اون زمان که من کارت گرافیکم 32 mb بود . رفیقمmb 64 ati داشت. ولی من خیلی از بازی ها رو راحت تر از رفیقم بازی می کردم.موارد مشابه هم زیاد دیدم بین دوستان.ضمنا" تا حالا شده یه بازی درست حسابی اولش آرم ati رو بذاره؟ بیشتر بازی های قشنگ اولش آرم nvidia رو می ذاره و با گرافیک های ge force سازگاری کامل داره.
    اگرهم پست قبلیم رو درست می خوندی می دیدی که نوشتم نظر شخصی منه.یه بار دیگه پست قبلیم رو بخون.
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اول اینکه چرا می زنی؟
    منم تا حالا حدود 4 تا گرافیک واسه خودم عوض کردم همش ge force می خرم.تا حالا هم نشده واسه کسی سیستم ببندم و گرافیکش رو ge force نذارم.دلیل این نیست که کارت گرافیک خودم ge force . اون زمان که من کارت گرافیکم 32 mb بود . رفیقمmb 64 ati داشت. ولی من خیلی از بازی ها رو راحت تر از رفیقم بازی می کردم.موارد مشابه هم زیاد دیدم بین دوستان.ضمنا" تا حالا شده یه بازی درست حسابی اولش آرم ati رو بذاره؟ بیشتر بازی های قشنگ اولش آرم nvidia رو می ذاره و با گرافیک های ge force سازگاری کامل داره.
    اگرهم پست قبلیم رو درست می خوندی می دیدی که نوشتم نظر شخصی منه.یه بار دیگه پست قبلیم رو بخون.
    موفق باشی
    مشکل همه مبتدی ها و اونایی که از سخت افزار سر در نمیارن اینه که فاکتور اصلی واسه انتخاب کارتشونو رم کارت گرافیک در نظر میگیرن در صورتی که به نظر من مهمتر از همه قدرت GPU هست و همون CORE CLOCK
    کارت گرافیک سرعت پردازش عملیات گرافیکی و سرعت تبادل اطلاعات است که قدرت کارت رو افزایش میده نه مقدار حافظه کارت .
    و این مسئله باعث شده تا یه فروشنده که میبینه طرفش زیاد بارش نیست یه کارت ضعیف رو صرفا بخاطر رم 256 یا 512 یا .... خیلی با قیمت بالا به یارو میندازه اینم از معایب نداشتن اطلاعاته .

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در ضمن درسته به لحاظ تبلیغاتی ATI یه مقدار کمرنگ تر از رقیب خودش یعنی Nvidia GEFORCE ظاهر شده اما این دلیل بر ناتوانی این شرکت نیست به نظر من بخاطر رقیب قدرتمندی مثل ATI شرکت Nvidia دست به یه همچین تبلیغات وسیعی زده در غیر اینصورت چه دلیلی میبینید واسه این کار؟
    هر کس با نظر من موافقه پست بنده رو تایید کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •