مشکل اولت عینا برای من پیش اومده این مشکل برای اتصال ram سیستمه . به نظر من درش بیار بزار جای slide بغلیش امیدوارم کارت حل شه
مشکل اولت عینا برای من پیش اومده این مشکل برای اتصال ram سیستمه . به نظر من درش بیار بزار جای slide بغلیش امیدوارم کارت حل شه
آقا من تازگي ها روي يه کامپيوتر اومدم ويندوز نصب کنم؛ همان اوائل کار پيغام صفحه آبي ظاهر مي شد که:
Irql Not Less Or Equal, Disable Bios Memory Option Such As Caching Or Shadowing به نظر شما چي کار بايد کنم؟ مشکل در مادر برده. نه؟ اصلا هم چين آپشني هست؟ يکي کمک کنه لطفا.
اين پيغام چند روزه كلافم كرده كمك
مشكل اول به نظر من براي هاردت است كم كم مي سوزه
lovelyman جان كدوم خطا ؟
-------------------------------------
مهدي جان شما هم سريعتر اين هارد رو ببر پيش يه كاردرست تا كاري رو كه گفتم واست انجام بده و گرنه هاردت پر ميشه ها
سيستمت رو فعلا روشن نكني بهتره
عكس شو گذاشتم اينم متنش :
A Runtime Error has occurred.
Do you w sh to Debug?
Line:161
Error:Object expected
Yes No
من فيش هاي مربوط به هارد رو باز و بسته كردم و يه مقداري هم با يه سيمش ور رفتم. چند ورزي هست كه مشكل براش پيش نيامده احتمالا از همون هارده. البته هنوز مطمئن نيستم كه درست شده.
با توجه به اينكه معلوم نيست مشكل از چه برنامه اي هست شما بايد يه زحمتي بكشينوشته شده توسط lovelyman
برنامه process explorer 9.25 رو از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود كني و بعد از اينكه اون خطا دوباره اومد ديگه يس يا نو رو نزني و برنامه process explorer رو كه دانلود كرده بودي رو اجرا كني
حالا در نوار تولبار واقع در بالاي اين برنامه از سمت چپ آيكون يازدهم كه شبيه يه پنكه هست رو بگيري و بكشي روي اين پنجره خطا بعد همونطوري كه روي پنجره خطا هستي ولش كني
خوب حالا دوباره برو به process explorer و ببين از ليست پروسه ها كدوم پروسه highlight يا پررنگ شده
اسم اونو و مسيرشو برامون اينجا بنويس
براي بدست آوردن مسيرش كافيه با ماوس بري روي همون پزوسه و به صورت tooltip مسيرش مي آد
با تاييد حرف هاي سودا جان
اين برنامه هم بد نيست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)