تایید میشه . منم درخواست دارم . ممنون میشم دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند راهنمایی کنند .
تایید میشه . منم درخواست دارم . ممنون میشم دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند راهنمایی کنند .
بله دوست عزیز همچین کتابی را انتشارات نص چاپ کرده
کتاب vb6 جعفرنزاد قمی چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام به همه دوستان
متاسفانه کتاب های ناشران ما بیشتر جنبه تجاری داره تا آموزش
من همه ناشران رو محکوم نمی کنم ولی بیشترشون دنبال سود خودشون هستن تا آموزش یه فناوری جدید
به نظر من اگه دوستان بتونن کتاب های زبان اصلی رو بخونن نه وقتشون رو برا خوندن یه کتاب ناقص تلف کردن نه پولشون رو ریختن دور
آخه حس خیلی بدی به آدم دست میده وقتی یه وقت می ذاری برا خوندن یه کتاب و بعد هیچی دست گیرت نمی شه
من خودم تو این بازار خیلی علاقه به کتاب های فارسی داشتم ولی این علاقه روز به روز کمرنگتر و کمرنگ تر شد
به نظ رمن شروع کنین به کتاب های زبان اصلی خوندن
درسته که خیلی وقت گیره ولی مطمئن باشین چیزی که می خونین مفیده و جامع
یکی از دلایل دیگه ای که شاید آدمو وسوسه می کنه برا خوندن کتاب های زبان اصلی به روز بودن اون هاست
تا ناشران محترم بخوان یه فناوری جدید رو ترجمه کنن و بدن به بازار ، اون فن آوری شاید دیگه فن آوری روز نباشه ....
ولی سختی داره E-book خوندن
من کتاب های Wroxرو بهتون پیشنهاد میدم ، چون خیلی روون گفته شده و در عین حال با تصاویر تمام مطلب رو به مخاطب فهمونده
یه سر به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنن دوستایی که می خوان از همین امروز شروع کنن
کتاب های خوبی داره
سعی کنین کتاب جمع نکنین
کتاب بخونین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)