شكلات ماديراني هنوز وارد نشده.
خوب من هم قبول دارم كه 400 نمي ارزه اصلا نصف اون هم ارزش نداره ولي خوب ماديران يكم گرون فروشه!
بگذريم.
شكلات ماديراني هنوز وارد نشده.
خوب من هم قبول دارم كه 400 نمي ارزه اصلا نصف اون هم ارزش نداره ولي خوب ماديران يكم گرون فروشه!
بگذريم.
مطمئنی از دبلیو 810 دوربینش بهتره؟
کا جی 300 دوربینش فوکوس داره؟
صداش چطوره؟
سلام
این مدل آبنبات چطوره ؟؟؟؟
آیا آشنایی دارین ؟؟؟؟
Last edited by X F X; 15-10-2007 at 06:37.
kg300 دوربینش اتوفوکوس داره و صدای 64 پلی فونیک داره و بلندی خوبی داره و از دبلیو 810 صداش بیشتره!
مدل آبنبات هم نسبتا گوشي خوبيه... اطلاعات بيشتر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
همه گفته هاي دوستمون درسته.. من خودم دو سه ماهي هست كه اين گوشي رو دستم ميگيرم و واقعا راضيم.
ضمنا خيلي راحت تا 2گيگ رم هم ساپورت مي كنه من الان روش يه گيگ گذاشتم. توي خونه كه باهاش آهنگ پخش كنم ديگه صدا به صدا نميرسه! عمر باتريش هم خيلي خوبه من هر 48 ساعت يه بار شارژش مي كنم.
Last edited by H A M E D; 16-10-2007 at 02:26.
خدا رو شكر كه بلاخره يه نفرو پيدا كرديم چند تا سوال در مورد اين گوشي ازش بپرسيم! من ميخواستم اولا از رابط كاربري و منوهاشبپرسم، از لحاظظاهري چطورن؟ جديدن يا قديمي و به طور كلي چه شكلي داره منوهاش. مورد ديگه در رابطه با صفحه كليدشه، آيا بعد از اين مدت استفاده مشكلي نداشته؟ و در آخر هم لنز دوربين كه محافظ نداره، آيا باعث خش افتادنش نميشه؟ ممنون.
من يه پوستر ازش پيدا كردم :
در ضمن دوربينش اتوفوكوس نداره اما قابليتهاي خاصي مثل ضبط صدا و راديو داره، مثل اينكه گوشي بدي نيست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اوايل من هم فكر مي كردم كه خيلي ظريف باشه ولي بعد از چندين بار سقوط كه بدترين هفته پيش از ارتفاع 4 متري بود ديگه خيالم راحت شد!
تو اين مدت جز چندتا لكه كوچيك كه رو بدنش اونم به خاطر افتادن از جيب خودم به وجود اومده ديگه هيچيش نشده. سالم سالم مثل روز اوله! دكمه هاش هم خوش دسته من كه راضيم. رابط كاربريش بد نيست يه چيزي تو مايه هاي سوني اريكسونه البته منوها انيميشني نيستن. و دوربينش هم اتوفوكوس نداره. و همچنين امكان عوض كردن theme هم نداره البته فعلا! در كل با خصوصيات منحصر به فردي كه داره مثل ضبط مكالمه كه مستقيم و با كيفيت خوبي هم ضبط مي كنه و همچنين راديو كه با بلندگو و كيفيت صداي خوبي مي تونه پخش كنه .. واقعا گوشي خوبيه و من ازش راضيم.
لااقل از k750 و w810 خيلي بهتره صفحه نمايش بزرگي هم داره كه با وضوح بالا كار رو براي نمايش عكس و همچنين نمايش فيلم و اينجور چيزا راحت تر مي كنه.
Last edited by H A M E D; 18-10-2007 at 15:30.
گوشیهای الجی مقاومند!جی 5300 دایی بنده 7 ساله عمر میکنه و هزاران بار توی اب و زمین افتاده ولی اخ نگفته!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)