راستش نمی دونم ، امروز وقت نمی کنم برم دنبالش ، فردا یا بعدا . . .
شما هم اگه می تونید ، یه سرچی بکنید ، راستی پچ اصلا به چه دردی می خوره و چی کار می کنه ؟
راستش نمی دونم ، امروز وقت نمی کنم برم دنبالش ، فردا یا بعدا . . .
شما هم اگه می تونید ، یه سرچی بکنید ، راستی پچ اصلا به چه دردی می خوره و چی کار می کنه ؟
http://sitepars.org/sv/index.phpپچ یک سری کارایی های جدید به گوشیت اضافه می کنه
دوستان فكر كنم لينك اموزش مشكل داره سايتش ميگه Invalid download link
چيكار كنم؟؟؟
سلام .
ببخشید ، ممنون از این که گفتید ، درست شد .
مثلا چه قابلیتهایی ؟
Last edited by akhoond; 12-08-2007 at 17:34.
سلام
آره رفتم
وقتی گوشی رو هک میکنم و بعد از تغیراتی که دوست دارم رو انجام دادم ، برای ریختن فایل Reset میرم توی پوشه فلش و فایل Reset رو کپی میکنم و روی گوشی فلش میکنه
از اون فایل میشه یک Raw تهیه کرد و بعد با اون Raw پچ برای موبایل بنویسی
بری توش فقط یک فایل بنام Memory میبینی که فلش گوشی هست و فقط باید فایل های فلش رو اونجا کپی کنی
ای ول ، چه جالب .
غیر از BioHazard ، فرد دیگه ای هم این کار رو کرده ؟
اصلا این فایل آموزشی به درد می خوره ؟ فایده ای داره ؟ اگه چیزی به ذهنتون می رسه ، بگید تا درست کنم . . .
آره بابا اکثرا اینکارو میکنن
چون از XS بیخطر تر هست
گوشی من حتی سریالش اصلی هست با Far هکش میکنم
از XS هم برای تبدیل یا فلش همین
خودم از DEVIL یاد گرفتم
کدوم فایل آموزشی؟
راستی یک نصیحت
از ورژن XS 1.2 استفاده کنید . اگه میخواین از XS 1.5 استفاده کنید ، این ورژن توی Vista فکر کنم خیلی بهتر کار کنه
یک نصیحت دیگه
اگه گوشیتون سریال چنجه با XS فایل Reset رو روی گوشی فلش نکنید
برای این کار
وقتی تغیراتتون رو با فار انجام دادید ، و بعد از اینکه Loader رو شات دان کردید ، دوباره فار رو بازکنید و به گوشی متصل بشید و بعد برید توی Flash و فایل Reset رو از پنچره سمت راست انتخاب کرده و کپی کنید
بعد خودش کار رو انجام میده
Last edited by BioHazard; 13-08-2007 at 10:54.
سلام .
منظورم همون فایلیه که توی اولین پست هست ؟
ضمنا من وقتی اول می رم توی flash یه ارور می ده و دیگه نمی تونم از برنامه استفاده کنم ، باید قطع کنم و دوباره وصل کنم ، برای همین عملا اصلا نمی تونم برم flash . . . ؟
راستی این فایل reset چی هست و به چه درد می خوره و برای چی هست ؟
![]()
سلام
احتمالا لودر فایل Flash رو نداری اگه میتونی ارورش رو بنویسی
بعد این فایل Reset کارش اینه که فایل SSW (قفل شکن) رو از روی گوشی پاک میکنه و دیگه احتیاج به فلش مجدد Main نیست
سلام دوستان .
چند تایی پچ برای کا 510 پیدا کردم ، اما چنگی به دل نمی زنند ، یعنی خیلی فرقی به حال گوشی تون نمی کنه ، یکی که سرعت عقب و جلو بردن فایل های صوتی و تصویری رو زیاد می کنه ، یک هم اجازه برنامه های جاوا رو پاک می کنه ، ولی سومی رو دقیقا نفهمیدم که چی کار می کنه . . .
اگر کسی بلده که پچ بنویسه ، چند تا پچ به درد بخور و کار راه بنداز بنویسه . . .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)